halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legitimerad Arbetsterapeut till Segevångsgården. Tillsvidareanställning.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-01

Ansök nu

Legitimerad Arbetsterapeut till Segevångsgården. Tillsvidareanställning.

Vi välkomnar nu en ny kollega till vår positiva arbetsgrupp på Segevångsgården och med uppdrag även på Viktoria vård-och omsorgsboende! Här har vi en god sammanhållning och ett flexibelt förhållningssätt för att möta våra boendes behov.

Förenade Care AB driver Segevångsgården på uppdrag av Malmö stad. Vi har 72 lägenheter uppdelade på sex avdelningar, alla på markplan. Segevångsgården har en fantastisk parkliknande trädgård och alla avdelningar har utgång till denna från dagrummen. Vi har en avdelning som är för somatiskt sjuka personer och övriga fem är för personer med demenssjukdom. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare, leva livet-inspiratörer, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv.

Viktoria vård- och omsorgsboende är ett boende på 6 avdelningar för personer med demenssjukdom.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet - Service

ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med fysioterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER

De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss har svensk legitimation som arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL.

PERSONLIGA EGENSKAPER Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från den boendes behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt att du verkar för en god stämning i teamet och att samarbete med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt.

Krav Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare anställning, vi tillämpar 6-månaders provanställning.

Tjänsten gäller 100 % anställning.

LÖN

Månadslön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Omgående eller efter överenskommelse.

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV och referensuppgifter.

Vi ser fram emot att just DU söker!

KONTAKTPERSON

Yvonne Englezon, verksamhetschef

Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 115

yvonnee@forenadecare.com

 

Dela detta jobb

Legitimerad Arbetsterapeut till Segevångsgården. Tillsvidareanställning.

Förenade Care AB