halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg.arbetsterapeut, Högspecialiserad smärtrehabilitering, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-17

Ansök nu

Leg.arbetsterapeut, Högspecialiserad smärtrehabilitering, Danderyds sjukhus

Kom och jobba med oss i team på vår universitetsklinik som ligger i framkant i arbetet med rehabilitering av patienter med långvarig smärta.Högspecialiserad smärtrehabilitering är en regionsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvarig komplex smärta. Verksamheten finns på Danderyds sjukhus och Huddinge sjukhusområde.

Till Danderyds enheten söker vi nu två arbetsterapeuter med intresse för smärtproblem där inga enkla lösningar finns, men där forskningen och våra uppföljningar visar att patienterna efter rehabiliteringen får bättre livskvalitet, mindre ångest och depression och ökad aktivitet.

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att arbeta med dina patienter på individ- och gruppnivå i en kreativ organisation med kompetenta kollegor.

Teamarbetet är kärnan i vår verksamhet där du bidrar med din yrkesspecifika kompetens. Teamets mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienterna att förstå smärtan och dess konsekvenser och att hantera problem och uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut arbetar du i team tillsammans med kurator, läkare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut och sjuksköterska. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är arbetsterapeutiska bedömningar av aktivitetsförmåga och rehabilitering individuellt och i grupp i nära samarbete med övriga professioner i teamet. Vi arbetar med att stödja beteendeförändringar genom att medvetandegöra aktivitetsmönster och funktion av de aktiviteter som utförs i vardagen. I arbetsförberedande syfte görs även arbetsplatsbesök och ergonomisk anpassning.

I dina arbetsuppgifter ingår även att delta och driva utvecklingsprojekt samt att föreläsa externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut, med intresse för smärtrehabilitering. Meriterande är om du har erfarenheter av teamarbete och att leda grupper.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som flexibilitet, engagemang och god samarbetsförmåga värderas högt.

Ansökan

Intervjuer kommer påbörjas under v. 32. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten 

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). 
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

Leg.arbetsterapeut, Högspecialiserad smärtrehabilitering, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB