halsojobb.se

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrin genomför nu en av våra största framtidssatsningar, vi bygger just nu ett nytt psykiatrihus där vi utökar vårdplatserna för att bättre kunna möta medborgarnas vårdbehov. Vi breddar kompetensen och samlar ännu fler specialiteter under samma tak. Inflyttning kommer ske våren 2021. Vill du vara med på vår resa? Sök till oss!

För att trygga dig i din roll som sjuksköterska, kan vi erbjuda dig;
• Individanpassad introduktion upp till sex veckor med ett strukturerat innehåll
• Kliniskt basår för dig som är nyexaminerad eller har ett individuellt behov utifrån din kompetensutvecklingsplan
• Mentorskap och stöd från kollegor
• Kompetenshöjning via intern- och externutbildning
• Studiebesök på andra enheter inom vuxenpsykiatrin
• Individuell handledning
• Delaktighet i förbättrings- och utvecklingsarbeten
• Bra löneutveckling kopplat till karriärsstege
• Fantastiska kollegor och mycket glädje
• Möjlighet till vidareutbildning till specialistsjuksköterska i psykiatrisk vård

Avdelning 32 är en psykiatrisk akutvårdsavdelning med 22 vårdplatser. Vi har även en mobil verksamhet,

ECT-mottagning samt jourmottagning dygnet runt. Avdelningen har i uppdrag att erbjuda kvalificerad diagnostik, behandling samt specifik- och psykiatrisk omvårdnad i heldygnsvård. Vi arbetar med kontaktmannaskap där fokus ligger på att skapa en trygg och tillitsfull relation till patienten. Mycket fokus ligger även på att minska tvång i vården och för att förebygga hot och våld.

Beroendecentrum är just nu under utveckling till att bli ett kompetenscentrum inom missbruk- och beroendeområdet i Norrbotten. Vi är en länsenhet för behandling av komplicerade beroendesjukdomar. Enheten består av en avdelning med åtta vårdplatser för avgiftning och abstinensbehandling samt två platser för tillnyktring. Även öppenvårdsmottagning för LABO (läkemedelsassisterad behandling vid opiatberoende) finns kopplat till enheten. Vi arbetar med kontaktmannaskap och i nära samarbete med länets samtliga kommuner.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du självständigt och leder omvårdnadsarbetet i teamet. Du gör bedömningar av omvårdnadsbehov, identifierar risker, gör prioriteringar och sätter in adekvata omvårdnadsåtgärder. Personcentrerad vård och helhetsyn är viktiga utgångspunkter. Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, specifik omvårdnad förekommer i hög grad vilket innebär att dina somatiska kunskaper värderas högt. Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet och verksamheten. Handledning av studenter ingår i arbetet.

Din bakgrund

Du är legitimerad sjuksköterska, meriterande om du har godkänd specialistsjuksköterskeexamen och/eller erfarenhet av psykiatrisk slutenvård alternativt beroendevård. Du har en hög empatisk förmåga, är kritiskt reflektiv, har ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetsätt präglas av initiativtagande, självständighet, gott omdöme och tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

4 tillsvidareanställningar, heltid till avdelning 32.

4 tillsvidareanställningar, heltid till beroendecentrum.

Dag/kväll- och helgtjänstgöring, två helger av fem. Från 1 oktober tillkommer ett lönetillägg på 2500kr/mån för dig som arbetar heltid, vid deltidsarbete reduceras tillägget. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekryteringen kommer att ske fortlöpande, tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Enhetschef avd.32, Anna-Karin Aasa Hopstadius, 0920-28 27 07, anna-karin.aasa-hopstadius@norrbotten.se

Enhetschef avd.32, Linus Bussman, 0920-28 27 88, linus.bussman@norrbotten.se

Enhetschef beroendecentrum, Kate Oskarsson, 0920-714 08, kate.oskarsson@norrbotten.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Liselotte Johansson, 0920-28 20 32, liselotte.johansson@norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2019-01-13

Sunderby sjukhus 
Sunderby sjukhus är länssjukhus med specialistfunktioner men också närsjukhus för Luleå och Boden. Här bedrivs både akut och planerad verksamhet inom alla specialistområden utom thorax- och neurokirurgi. Sjukhuset har 2 500 anställda och 389 vårdplatser. Sjukhuset har läkarutbildning från termin sex till elva. 

Region Norrbotten 
Norrbotten är i stark utveckling, både ekonomiskt och kulturellt. Här finns kraftfulla, varma människor, omtanke och samhällsservice, städer och vildmark. Norrbotten erbjuder goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

Region Norrbotten är länets största arbetsgivare. Som anställd i Region Norrbotten får du arbeta i en stimulerande miljö där du kan vara med och påverka och göra skillnad för en bättre hälsa i länet. Vi erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och tillägg till föräldraförsäkringen. Region Norrbotten bidrar även med kompetensutveckling i ledarutvecklingsprogram, kurser, föreläsningar, mentorskap, nätverk och forskningsprojekt. Region Norrbotten har fem sjukhus, 33 hälsocentraler och är bland de ledande i Sverige inom e-hälsa

Logga

Leg. Sjuksköterskor till vuxenpsykiatrin vid Sunderby sjukhus

Ort
Utgår

2019-01-13

Ansök nu

Dela detta jobb