halsojobb.se

Leg. sjuksköterskor- semestervikarier

Företag Gagnef kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Leg. sjuksköterskor- semestervikarier

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.
  
Leg. sjuksköterskor- semestervikarier
 
Tycker du om att arbeta med människor och vill ha ett spännande och givande arbete? Gagnefs kommun söker vikarierande sjuksköterskor till hälso- och sjukvårdsverksamheten. Är du intresserad kan vi erbjuda dig ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter. 

Organisationen består av sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Tillsammans arbetar vi som team över hela kommunen med hälso-och sjukvårdsansvar.

Hälso- och sjukvårdsverksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen, något vi är stolta över. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat, här har vi roligt på jobbet! Vi ser fram emot 2019 då vi har flera spännande saker framför oss. Bland annat ska vi flytta in i nya ombyggda lokaler, utveckla journalsystemet och avvikelsessystemet. Vi har ett generöst flextidsavtal och för den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet att köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris. 

Vill du vara en del av detta, då är du den vi söker! 

Arbetsuppgifter:
Att arbeta som sjuksköterska inom kommunen innebär att du utreder, bedömer och ansvarar för de medicinska insatserna. I arbetet ingår dokumentation samt handledning och utbildning av övrig personal. En stor del av arbetet sker i nära samarbete med arbetsterapeuter, sjukgymnast, biståndshandläggare, enhetschef, MAS samt övrig personal inom kommunen. Du får själv påverka hur du lägger upp ditt arbete och ingen dag är den andra lik. 

Kvalifikationer:
Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal vård. För tjänsten krävs att du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad i ditt arbete och har en personlig mognad. God kunskap om gällande lagstiftning och relevanta datakunskaper är ett krav. Du är stabil, självgående och har en helhetssyn. Vi söker dig som har en positiv inställning, bemöter människor med respekt och du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Har du vidareutbildning är det meriterande. 

Arbetstid/varaktighet:
Visstidsanställning, sysselsättningsgrad kan diskuteras. arbetstiden är oregelbunden vilket kan innebära dag-, kväll-, helg- och nattjänstgöring. tillträde enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av oss? 
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta.

Övrigt:
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
 
Körkort klass B - Bil.
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Timanställning
Visstid 11 dagar - 3 mån    Gagnefs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Individuell lön enligt kollektivavtal    Gagnefs kommun
78580 GAGNEF
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Ange referens: SN/2019:41/02
 
Kontaktpersoner
Enhetschef Helene Engelcrona, 0241-15557
Verksamhetschef Elisabeth Pettersson, 0241-15241
Fackliga kontaktpersoner
Vårdförbundet Anna-Karin Steen Swallinger, 0241-25119
Vårdförbundet David Westergren, 0241-15193

Dela detta jobb

Leg. sjuksköterskor- semestervikarier

Gagnef kommun