halsojobb.se

Logga

leg. sjuksköterskor

Företag Uddevalla kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-18

Ansök nu

leg. sjuksköterskor

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning
Som sjuksköterska hos oss har du omvårdnadsansvar för ett antal patienter som är inskrivna i kommunens hemsjukvård.

Du arbetar både självständigt och i team med bedömningar och utförande av medicinska ordinationer, åtgärder och omvårdnadsinsatser.

I arbetet ingår samarbete med kollegor, övrig vårdpersonal, enhetschefer, MAS och andra huvudmän/vårdgivare.

Kvälls- och helgtjänstgöring var femte helg.

Vi har nu behov av två sjuksköterskor, en till hemsjukvård Söder och en till Västanvindens vård- och omsorgsboende med demensinriktning.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg i din roll som sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kommunal vård- och omsorg. Meriterande är också specialistutbildning med inriktning vård av äldre eller distriktssköterska. 

B-körkort krävs.

Villkor
Arbetet omfattar viss kvälls- och helgtjänstgöring.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
leg. sjuksköterskor

Uddevalla kommun