halsojobb.se

Leg Sjuksköterska timanställning Trollängen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Leg Sjuksköterska timanställning Trollängen

Leg. Sjuksköterska timanställning till Trollängen
Vård- och omsorgsboendet Trollängen ligger i Trollbäcken, ca 12 min från Gullmarsplan. Trollängen har sammanlagt 59 platser fördelade på sex enheter och erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom. På Trollängens äldreboende består personalteamet av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, äldrepedagog samt omsorgspersonal.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånserbjudanden.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Trollängen har en hög sjuksköterskebemanning. För närvarande är sjuksköterskorna schemalagda en dag i veckan till klockan 19, samt dagtid var femte helg.

Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnads-arbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL.
 
Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL.

Vi är ett väl inarbetat team med olika kompetenser kopplade till äldreomsorg. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns i verksamheten dagtid måndag till fredag. Det finns även övrig personal med god beteendevetenskaplig kompetens.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Kvalifikationer
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du skall ha god kännedom i dokumentation enligt HSL.

Krav
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Arbetstid/Varaktighet
Timanställning

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag
2019-10-31 Ansökningar behandlas löpande.

Kontakt
Maria Månsson,Verksamhetschef 073 901 57 08, mariam@forenadecare.com

Madeleine Somsuk, Gr.ledare 073 315 01 16 madeleines.trollangen@forenadecare.com

Adress: Förenade Care, Gärdesvägen 16-18, 135 51 Tyresö

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Dela detta jobb

Leg Sjuksköterska timanställning Trollängen

Förenade Care AB