halsojobb.se

Leg. sjuksköterska, timanställning och sommarvikariat, till Segevångsgården

Ansök nu

Leg. sjuksköterska, timanställning och sommarvikariat, till Segevångsgården

Förenade Care AB driver Segevångsgården på uppdrag av Malmö stad. Vi har 72 lägenheter uppdelade på sex avdelningar, alla på markplan. Segevångsgården har en fantastisk parkliknande trädgård och alla avdelningar har utgång till denna från dagrummen. Vi har en avdelning som är för somatiskt sjuka och övriga fem är för personer med demens. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare, bitr. verksamhetschef och verksamhetschef.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet – Service. 

Vi välkomnar nu tim- och sommarvikarier som vill arbeta i vårt positiva team på Segevångsgården!

ARBETSUPPGIFTER 
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.
Som sjuksköterska ansvarar du för medicinska bedömningar och behandlingar. Du har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus och fördelar arbetet utifrån tillgängliga resurser. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.

KVALIFIKATIONER 
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av demensvård är meriterande. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Timanställd sjuksköterska som har möjlighet att arbeta under ordinarie sjuksköterskors ledighet samt vid sjukdom mån-fredag, dagtid samt röda dagar som infaller mitt i veckan. Vi behöver även sommarvikarierande sjuksköterska för att täcka upp för sommarsemester. 

LÖN 
Månadslön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Efter överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2020-02-29
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV och referensuppgifter.

KONTAKTPERSON 
Yvonne Englezon, verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 115
yvonnee@forenadecare.com 

Maria Lindgren bitr. verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 161
marial@forenadecare.com 

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Segevångsgården 
Kronetorpsgatan 45
212 26 Malmö

Dela detta jobb

Leg. sjuksköterska, timanställning och sommarvikariat, till Segevångsgården

Förenade Care AB