halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg. Sjuksköterska till Vaxholms äldreboende

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska till Vaxholms äldreboende

Förenade Care driver from 2021-09-01 vård- och omsorgsboendet Borgmästargården på uppdrag av Vaxholms Stad. Boendet erbjuder 83 lägenheter till personer med demenssjukdom och personer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet ligger i utkanten av Vaxholm stad i ett naturskönt område med promenad avstånd ned till hamnen.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: 

Omtanke - Vänlighet - Service.

All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra HSL insatser. Som OAS arbetar du med övriga i teamet kring den boende för att säkerställa att omvårdnaden sker personcentrerat. Dokumentation sker i Safe Doc utifrån ICF. Vi använder även en digital planering som har en mobil plattform, dvs inga dagböcker.

Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister. Vi har även digital signering av läkemedel och hanterar även delegeringar digitalt. Vi kommer att införa elektroniska läkemedelsskåp för att säkerställa en trygg hantering av läkemedel. 

Kvalifikationer:

 Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Specialistkompetens som t.ex. Silviasjuksköterska, demens, geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.

Personliga egenskaper:

 Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.  Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav
Svensk legitimerad sjuksköterska, du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

Arbetstid/Varaktighet:
Vi har ett antal tjänster med varierande tjänstgöringsgrad, 100 % eller 80 %, kan diskuteras.

Tillsvidareanställning dag 37 t/v med helgtjänstgöring var 3:dje helg
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde;
Enligt överenskommelse.

Lön: Individuell lönesättning, kollektivavtal finns. 

Kontaktpersoner:

Tomas Bergius, Verksamhetschef E-post: tomasb@forenadecare.com
Mia Persson, bitr Verksamhetschef E-post: miapn@forenadecare.com
My Liljander, Enhetschef E-post: myl@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag  2022-02-01 Ansökningar behandlas löpande.

Övrigt Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Leg. Sjuksköterska till Vaxholms äldreboende

Förenade Care AB