halsojobb.se

Leg Sjuksköterska

Företag Gnesta Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-14

Ansök nu

Leg Sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.
Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Hälso- och sjukvårdsenheten består av sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt rehabiliteringsassistent. Vi sitter alla samlade på samma ställe och har ett nära kollegialt samarbete.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska i kommunen har du ett varierat uppdrag. Under kvällar och helger ansvarar du för kommunen samlade behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Övrig tid är du ansvarig för ett geografiskt område som patientansvarig sjuksköterska vilket innebär att du gör bedömningar, uppföljningar, dokumenterar samt handleder omvårdnadspersonal. Du planerar din dag tillsammans med kollegor och tillgodoser dina patienters behov av vård och omsorg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har erfarenhet av kommunal vård sedan tidigare. Du arbetar i team med övriga kollegor men behöver kunna arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut. Det är viktigt att du är initiativrik, har förmåga att prioritera, är lyhörd för patienternas behov och känner respekt för andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en positiv person som ser samarbete med olika personalkategorier som en framgångsfaktor.
B-körkort samt vana att köra bil är ett krav.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2022-08-14
Tillträde: Tillträde 210705 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2021-07-18
Referensnummer: A1028941

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt
Kontaktperson
Monica Persson
Enhetschef Hälso- och sjukvård samt Kortvård
0158-275 518
monica.persson@gnesta.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via växeln
Kommunens växel 0158-275 000

Övrigt
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes.

Dela detta jobb

Leg Sjuksköterska

Gnesta Kommun