halsojobb.se

Leg Sjuksköterska

Företag Gnesta Kommun
Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Leg Sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.
Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Hälso- och sjukvårdsenheten består av sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt rehabiliteringsassistent. Vi sitter alla samlade på samma ställe och har ett nära kollegialt samarbete.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska i kommunen har du ett varierat uppdrag. Under kvällar och helger ansvarar du för kommunen samlade behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Övrig tid är du ansvarig för ett geografiskt område som patientansvarig sjuksköterska vilket innebär att du gör bedömningar, uppföljningar, dokumenterar samt handleder omvårdnadspersonal. Du planerar din dag tillsammans med kollegor och tillgodoser dina patienters behov av vård och omsorg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har erfarenhet av kommunal vård sedan tidigare. Du arbetar i team med övriga kollegor men behöver kunna arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut. Det är viktigt att du är initiativrik, har förmåga att prioritera, är lyhörd för patienternas behov och känner respekt för andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en positiv person som ser samarbete med olika personalkategorier som en framgångsfaktor.
B-körkort samt vana att köra bil är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2022-08-14
Tillträde: Tillträde 210705 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-21
Referensnummer: A1028941

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Monica Persson
Enhetschef Hälso- och sjukvård samt Kortvård
0158-275 518

monica.persson@gnesta.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via växeln

Kommunens växel 0158-275 000

Övrigt

Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes.

Dela detta jobb

Leg Sjuksköterska

Gnesta Kommun