halsojobb.se

Leg sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-14

Ansök nu

Leg sjuksköterska

Vill du vara med och starta något nytt?
Vi söker nu 2 natt sjuksköterskor till Järfällas nya äldreboende Smeden.

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Den 1 september står Järfällas nya äldreboende Smeden klart. A&O Ansvar och Omsorg är ansvariga för driften och söker nu dig som är intresserad av att vara med från början, få vara med att starta upp och lyfta Smeden till det bästa äldreboendet.
Smedens äldreboende ligger i stadsdelen Kallhäll i korsningen Smedvägen och Kallhällsleden.
Verksamheten har 54 lägenheter, där 8 är med somatisk inriktning och 46 för personer med demens.
Huset är ett fint, funktionellt hus på totalt 4 plan, med en avdelning på entréplan och en avdelning på plan 3, samt två avdelningar på plan 1 och 2.
Verksamheten kommer bemannas med omvårdnadspersonal och sjuksköterska dygnet runt.
Verksamheten ska Silviahemcertifieras inom demensvård, vilket betyder att all personal kommer att gå en certifieringsutbildning kopplad till Silviahemmet.

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med ett par års erfarenhet av yrket, gärna med specialistutbildning inom antingen geriatrik eller demens och/ eller erfarenhet av äldreomsorg.

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Övrigt
Vi tar löpande emot ansökningar och svara på frågor.
Intervjuer sker fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Smeden kontakta:

Verksamhetschef, Olga Trupina
Mail: olga.trupina@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Leg sjuksköterska

A&O Ansvar och Omsorg