halsojobb.se

Leg. sjuksköterska

Företag Ånge kommun
Ort
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Leg. sjuksköterska

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.


Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i vår HSL-organisation i Ånge kommun?

Arbetsbeskrivning

Du arbetar tillsammans med medarbetarna i hälso- och sjukvårdsorganisationen för att uppnå trygg och säker hälso- och sjukvård i framkant. 
Du har en central roll i planering och uppföljning samt i att ge handledning, stöd och råd. Du samarbetar i team tillsammans med chef och andra personalgrupper i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet. Som sjuksköterska deltar du i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål.
I rollen som sjuksköterska är du en god förebild och representant för vård- och omsorgsarbetet.

Vårt erbjudande till dig som sjuksköterska
Som sjuksköterska i Ånge kommun erbjuds du ett varierat arbete i en utvecklingsinriktad roll. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom handledning och förbättringsarbete bidrar du till att höja kvaliteten inom vård- och omsorgen. Du ges bra utvecklingsmöjligheter genom bland annat utbildningar och tillgång till mentorskap. Du får en marknadsmässig lön och subventionerad friskvård.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska och har förmågan att se helheten samt kan samverka med andra yrkesgrupper såsom undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter med flera. 
Körkort och datorvana är ett krav. 
Erfarenhet av demensvård, diabetes, psykiatri, palliativ vård samt vidareutbildning till äldrevårdssköterska/distriktssjuksköterska är meriterande.

Anställning
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du har stor möjlighet att påverka ditt schema genom att önska vilka dagar du vill jobba. Arbetstiden är schemalagd för närvarande dagtid under vardagar samt var sjätte helg.                                                                      

Så ansöker du: 
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.


Sista ansökningsdag 2019-08-18

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Se Ånge kommuns hemsida för facklig kontakt

Rekryterande chef

Ann Sofie Hagemo

073275883

Dela detta jobb

Leg. sjuksköterska

Ånge kommun