halsojobb.se

Socialförvaltningen

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Vill du vara en del av en verksamhet som kännetecknas av samarbete, samverkan och utveckling?

- Då ska du söka arbetet som sjukgymnast/fysioterapeut i hälso- och sjukvårdsverksamheten i Gagnefs kommun!

Inom Hälso- och sjukvården i Gagnefs kommun arbetar vi mycket med utveckling och strategier för att klara framtidens utmaningar. Organisationen består av sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Tillsammans arbetar vi med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet. Det kan vara förbättringar för våra patienter, personal eller annat som gör att vi blir mer effektiva och gör rätt saker på jobbet. För oss är det viktigt att personalen är delaktig och att de trivs med sitt arbete.

 

Arbetsuppgifter:

Som sjukgymnast bidrar du till att öka individens fysiska aktivitet, initiera träning och vardagsrehabilitering samt att du handleder personal inom dessa områden. Förskrivning av hjälpmedel samt utbildning av personal ingår i arbetet.

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal vård. Du bör ha god kunskap om gällande lagstiftning och relevanta datakunskaper. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga och bidrar till arbetet med ständiga förbättringar. Du är ansvarstagande och kan själv strukturera ditt arbete. Du har en positiv inställning och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska ha B-körkort för manuellt växlad bil.

 

Villkor

Tillsvidareanställning, 100 %, med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske fortlöpande.  

 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gagnef
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/132
Kontakt
  • Veronica Isaksson, 0241-15107
Facklig företrädare
  • Fysioterapeuterna , 0241-15100
Publicerat 2020-10-12
Sista ansökningsdag 2020-11-08

Leg sjukgymnast/ Leg fysioterapeut

Företag Gagnef kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-08

Ansök nu

Dela detta jobb