halsojobb.se

Leg. sjukgymnast/ fysioterapeut

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-26

Ansök nu

Leg. sjukgymnast/ fysioterapeut

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 16 000 vårdplatser och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vrinnevihus, Konstantinopel, Hejarklacken och Borgmästargården är vårdboende som drivs på uppdrag av Norrköpings kommun. Vrinnevihus/Pimpstensgatan har 60 säbo och demensplatser. Konstantinopel 44 platser säbo/demens/neurologiskt funktionshindrade. Hejarklacken/ Albrektsvägen har 88 platser säbo /demens och Borgmästargården/ Klingsbergsgatan har 60 demensplatser. Som sjukgymnast/ fysioterapeut samarbetar du med arbetsterapeut och delar du din tid mellan vårdboendena. Organisatoriskt ingår sjukgymnast/ fysioterapeut i ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och arbetsterapeut.

Sjukgymnastens/ fysioterapeutens uppgift är att tillsammans med arbetsterapeuten bistå den boende att bibehålla sina funktioner och få en meningsfull dag. Du gör olika bedömningar såsom ADL, förflyttning och bedömning av hjälpmedelsbehov för att få en helhetsbild av vad den boende behöver för att klara vardagen. Handledning/utbildning av personal, teamarbete, fallprevention och deltagande i vårdplaneringar är viktiga delar av arbetet.
Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du är en legitimerad sjukgymnast/ fysioterapeut med några års erfarenhet och har ett rehabiliterande förhållningssätt.

Körkort är ett krav

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tjänstgöringsgrad 75%

Sista ansökningsdag 2019-03-26
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Kontaktperson:
Petra Bernin
072-24026050

Dela detta jobb

Leg. sjukgymnast/ fysioterapeut

A&O Ansvar och Omsorg