halsojobb.se

/

Hälsan och Stressmedicin, Hälsan & Arbetslivet, Göteborg, Masthugget

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin.

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Hälsan & Arbetslivet företagshälsovård arbetar utifrån ett systematiskt arbetsmiljöperspektiv (SAM) inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik och beteendevetenskap. Vi deltar i ett flertal projekt, såväl regionala som nationella, inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering och kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda.

Då en av våra psykologer ska vara tjänstledig söker vi nu en ny medarbetare till enheten i Masthugget, Göteborg, till att börja med ett 6 månaders vikariat på företrädesvis 100%,
med eventuell möjlighet till förlängning. 

Arbetsuppgifter
Arbetet sker på organisations-, grupp- och individnivå och är av främjande, förebyggande och återskapande karaktär. Arbetet består i att ta emot enskilda individer för samtalsstöd, medverka i rehab-processer, arbetsförmågebedömningar, konflikthantering, grupp- och ledarutveckling samt genomförande av föreläsningar/utbildningar. Du kommer att ingå i ett team på arbetsplatsen, där du samverkar med övriga kompetenser.

En utgångspunkt i arbetet är att skapa och bibehålla goda relationer med regionens chefer, HR och medarbetare. Du arbetar i team som består av ergonomer, företagsläkare, företagssköterskor, arbetsmiljöingenjör och FHV sekreterare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren leg. psykolog, eller beteendevetare, gärna med specialistkompetens inom arbets- och organisationspsykologi. Erfarenhet av arbete inom organisationsutveckling, grupp- och ledarutveckling samt utbildning inom KBT lägst steg 1 är meriterande. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet från kliniskt arbete med stort intresse för samarbete och utveckling av kundrelationer. Erfarenhet från företagshälsovård eller annat arbete inom intäktsfinansierad verksamhet prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vid intresse var god gör din ansökan snarast, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inom Hälsan & Arbetslivet ser vi mångfald som en tillgång.
Uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Snarast enligt överenskommelse
Löneform    Fast månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%, kan diskuteras
Ort    Göteborg
Län    Västra Götalands län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/679
Kontakt    
Enhetschef Malin Kesje, 0730 - 53 79 73
HR-chef Kerstin Hammerbo, 0767 - 64 99 30
Facklig företrädare    
Anders Ordqvist, Sv. Psykologförbund/SACO, 0707-52 07 39
Publicerat    2020-02-05
Sista ansökningsdag    2020-02-27

 

 

Leg. Psykolog med arbets- och organisationspsykologisk kompetens

Ort
Utgår

2020-02-27

Ansök nu

Dela detta jobb