halsojobb.se

Leg läkare till kirurg - och ortopedklinikerna

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Leg läkare till kirurg - och ortopedklinikerna

Om oss
Norrtälje sjukhus är ett av Stockholms regions akutsjukhus där vi bedriver elektiv vård men framför allt akutsjukvård dygnet runt, alla årets dagar.
Patienterna kommer framförallt från Norrtälje kommun, som utgör hela en tredjedel av Stockholms läns yta. Vidare söker allt fler patienter från övriga Stockholm vård i Norrtälje både akut som planerat. Sommarhalvåret ökar befolkningen markant då sommargästerna flyttar ut till Roslagen.   
 
Kirurg- och ortopedklinikerna bemannar en del av vår akutmottagning där ett brett spektrum av patienter söker. Vi ser allt från traumapatienter med både kirurgiska som ortopediska skador till enklare sårskador, frakturer, buksmärtor, akut urologi, barn och mer därtill. Vi vill nu öka både tillgänglighet, kompetens och kontinuitet på vår akutmottagning varför ytterligare tjänster utlyses enligt nedan.  
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   
 
Om tjänsten

Vi söker legitimerade läkare som vill arbeta självständigt med ett stabilt stöd från erfarna kollegor. Arbetet kommer framför allt ske i ett flöde på akuten där snabbare bedömningar och åtgärder kan genomföras (sårskador, vissa ledskador och frakturer, infektioner och dylikt). Om belastningen på akuten tillåter eller kräver så hanterar man även övriga typer av kirurg och ortopedpatienter. Vissa veckor kan även placeringar på operationsavdelningen och vårdavdelningarna bli aktuella.  
 
Tjänsten är företrädesvis under normaltid men helg- och nattjourspass tillkommer. Vi strävar mot en bemanningsnivå som medger en bra balans mellan jobb och fritid inkluderande sommarsemester. Upplägget för detta sker i dialog med klinikerna. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.  
  
Om dig
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Leg läkare till kirurg - och ortopedklinikerna

Tiohundra AB