halsojobb.se

Leg. fysioterapeut till vikariat på vård- och omsorgsboenden

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-10

Ansök nu

Leg. fysioterapeut till vikariat på vård- och omsorgsboenden

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta på fyra olika vård- och omsorgsboenden: 

Förenade Care KVS, Kronprinsessan Victorias Sanatorium, ligger i en vacker byggnad i en fantastisk miljö med havet och naturen alldeles bredvid i Vejbystrand. Vi har 34 lägenheter uppdelade på två enheter, varav en demens.
Karlslunds vårdboende har 40 lägenheter fördelat på 4 enheter och är beläget i norra delen av Ängelholm. 
Åshaga vårdboende är beläget i natursköna Hjärnarp vid Hallandsåsens sluttning, ca 10 km norr om Ängelholm. Vårdboendet är enplans och består av fyra enheter varav tre enheter är vårdboende och en enhet är ett demensboende.
Bokhöjden är ett demensboende som ligger strax utanför Ängelholm, centralt i Hjärnarp med 18 lägenheter.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden. 
Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2 015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2 007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

ARBETSUPPGIFTER 
Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Att vara värdegrundsledare ska kännas som naturligt i ditt uppdrag.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Vikariat 80 %. Vardagar, dagtid. Tiden fördelas på fyra vård- och omsorgsboenden.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Ingalill Sjövret Svensson
Verksamhetschef KVS
Mobil: 0733- 150 126
E-post: ingalillss@forenadecare.com

Förenade Care KVS, Victorias Väg 4A, 266 53 Vejbystrand

Dela detta jobb

Leg. fysioterapeut till vikariat på vård- och omsorgsboenden

Förenade Care AB