halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast till Tyresö Rehab

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast till Tyresö Rehab

Tyresö Rehab söker legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse för primärvård!

Vi söker nu ytterligare en fysioterapeut/sjukgymnast till vårt härliga gäng på Tyresö Rehab. Hoppas att just du vill vara med och bidra till arbetsglädje hos oss.

Dina arbetsuppgifter:

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss fyller du en viktig funktion i enhetens arbete kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Dina arbetsuppgifter består av individuella bedömningar, rehabilitering på mottagning samt gruppverksamhet. Vi arbetar mycket tvärprofessionellt inom enheten och har en stabil samverkan med Tyresö Husläkarmottagning samt andra vårdgivare och aktörer i närområdet.

Din profil:

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast, gärna med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom primärvårdsrehabilitering. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som kollegor är en självklarhet för dig.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiaitv och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter, samarbetspartners och verksamheten. Du är bra på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är positivt om du har vana att arbeta i journalsystemet Take Care.

Vi erbjuder dig:

- En familjär arbetsplats med hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar

- Förutom sedvanlig introduktion och fadderskap har du möjlighet till en timmes handledning per vecka av erfaren specialistkollega

- Deltagande i enhetens internutbildningar

- Möjlighet till eget rymligt behandlingsrum med balkong

- Flexibel arbetstid

- Frihet att lägga sitt eget patientschema

- Årlig reviderad kompetensplan för din professionella kompetensutveckling

- Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
- Friskvårdsbidrag

Om Tyresö Rehab:

Tyresö Rehab ingår i vårdbolaget Prima Vård, tidigare Lideta Hälsovård, som idag bedriver primärvårdsrehabilitering vid 4 enheter på uppdrag av Region Stockholm. Tyresö ligger strax utanför Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter, ca 15 min med buss från Gullmarsplan. Tyresö Rehab ligger ca 5 minuters gångväg från Tyresö Centrum. Verksamheten består av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, specialistfysioterapeuter, kiropraktor, receptionister samt verksamhetschef och vi är totalt ca 20 medarbetare. Verksamheten är samlokaliserad med Tyresö Husläkarmottagning. Vi erbjuder enskilda mottagningsbesök, ett varierat utbud av gruppverksamhet, samt hembesök/hemrehab. Vi arbetar bla med stötvågsbehandling och laserbehandling. Vi har träningslokaler med en separat yogaanpassad träningslokal samt tillgång till en tempererad rehabbassäng. Våra medarbetare har utvecklat den s.k. "Tyresö-modellen" för behandling vid hypertoni, som är ett av flera behandlingsprogram i samarbete med Tyresö Husläkarmottagning.

Mer om företaget: 

Prima Vård är Sveriges tredje största privata primärvårdsaktör. I vårdkoncernen ingår drygt 75 lokala vårdenheter i 12 regioner.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, PRIMA barn- och vuxenpsykiatri, BrolinWestrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv. De senaste åren har koncernen investerat i mycket olika digitala initiativ med målet att öka tillgänligheten för våra paitenter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi bemöter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Anställning och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning eller visstidsanställning på 100 % som föregås av en 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Katarina Ödén via mail: katarina.oden@tyresorehab.se eller telefon: 08 - 409 151 92, alternativt samordnare, för fysioterapeuterna på Tyresö Rehab, Lina Ahlman via mail: lina.ahlman@tyresorehab.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Dela detta jobb

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast till Tyresö Rehab

Prima Vård AB