halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast hjärnskaderehabilitering

Ort
Utgår

2022-09-25

Ansök nu

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast hjärnskaderehabilitering

Är du en engagerad fysioterapeut/sjukgymnast som trivs med teamarbete? Kom till oss på Hjärnskaderehab!

Vårt anställningserbjudande

Ta chansen och bli en del av vårt härliga gäng! Teamarbete genomsyrar hela verksamheten och är du en lagspelare är det här tjänsten för dig. Vi har mentorsprogram med handledning under första året . Det finns stora möjligheter till utveckling inom högspecialiserad rehabilitering och vi erbjuder individuell kompetensutveckling. Internutbildning inom fysioterapi sker kontinuerligt och vi bedriver flera forskningsprojekt i nära anknytning till den kliniska verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är i nuläget placerad på klinikens slutenvård men kommer i förlängningen även att omfatta vår öppenvård för svåra hjärnskador. Du får på så vis en unik möjlighet att följa patientens väg genom rehabiliteringsprocessen.

Du är del av ett interdisciplinärt team bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjuksköterska och undersköterska. Arbetet innefattar individuell bedömning och behandling på funktions- och aktivitetsnivå samt olika former av gruppbehandling. En stor del av insatserna sker i vårt Rehabgym som har en fullt utrustad maskinpark för konditions- och styrketräning samt löpband för viktavlastad gångträning. Utprovning av medicin- och ortopedtekniska hjälpmedel förekommer samt viss intygsskrivning.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med några års erfarenhet av rehabilitering. Du har ett genuint intresse av rehabilitering av personer med komplexa funktionsnedsättningar och tycker det är spännande med utvecklingsarbete.Erfarenhet av arbete inom hjärnskaderehabilitering och teamarbete samt magister/masterexamen är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är nyfiken och kreativ, har god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Övrigt

Vi är en stor klinik och kan erbjuda dig som medarbetare möjlighet till utveckling och kunskap inom evidensbaserad rehabilitering och vi ser positivt på akademisk vidareutbildning. Då vi är en
universitetsklinik, är studenthandledning och kunskapsutveckling en naturlig del av arbetet.

Arbetstid mån-fre kl 08.00-16.30 (flextid tillämpas).

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast hjärnskaderehabilitering

Danderyds Sjukhus AB