halsojobb.se

Leg. Arbetsterapeut

Sociala förvaltningen, Rehab

Ljusnarsbergs kommun är den lilla kommunen i norra Örebro län är där vi har en värdegrund med en övertygelse om att alla människor kan och vill göra ett gott arbete. Vi möter människor respektfullt och jämlikt och i alla möten visar vi empati och engagemang. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Ljusnarsbergs kommun med huvudorten Kopparberg ligger mitt i Bergslagen som under många hundra år utmärkt sig för gruvdrift och metallindustri. Kommunen har ett varierat näringsliv med mestadels små företag men också några större. Välkommen! Läs mer om Ljusnarsberg på www.ljusnarsberg.se .
På en timme tar du dig enkelt med tåg till och från Örebro och på en halvtimme till och från Ludvika. Som medarbetare i Ljusnarsbergs kommun är du med och bygger ett välkomnande samhälle där olikheter respekteras och där det finns plats för stolthet, vilja och handlingskraft.

Beskrivning

Ljusnarsbergs kommun söker en leg. Arbetsterapeut för ett 12 månaders vikariat med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Du är en av kommunens 4 arbetsterapeuter och tjänsten innebär arbete inom flera områden i Ljusnarsbergs kommun. Varje arbetsterapeut har ansvar för sitt område och i ditt område ingår särskilt boende, hemtjänst och gruppboende. I uppdraget ingår bedömningar, behandlingar och träning av funktionsnedsättning i vardagsaktiviteter, hjälpmedelsförskrivning och bostadsanpassningsärenden. I uppdraget ingår även handledning av personal samt teamsamverkanför att vi som organisation ska arbeta mot samma mål. Tjänsten utgår från rehabiliteringsenheten. På enheten finns även hjälpmedelstekniker och rehabiliterande undersköterskor vilka arbetsterapeuter har ett nära samarbete med.

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad Leg- arbetsterapeut med viljan att arbeta med äldre. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara flexibel. Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbete.

Övrigt meriterande:

  • Erfarenhet att arbeta med nationella kvalitetsregister
  • Erfarenhet och utbildning inom förflyttningsteknik

Villkor

För tjänsten krävs B-körkort

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2020-11-20
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100
Ort    Ljusnarsberg
Län    Örebro län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/29
Kontakt    
Enhetschef Senada Sakic, 0580-80450
Publicerat    2020-08-31
Sista ansökningsdag    2020-09-30

Leg. Arbetsterapeut

Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb