halsojobb.se

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. 
 
Ljusnarsbergs kommun söker
 
Leg. Arbetsterapeut
 
Ljusnarsbergs kommun söker en leg. Arbetsterapeut för en tillsvidareanställning på heltid.
under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Arbetsuppgifter
Du är en av kommunens fyra arbetsterapeuter och tjänsten innebär arbete inom flera områden i Ljusnarsbergs kommun. Du kommer att ansvara för ett distrikt kopplat till en hemtjänstgrupp samt att det på ditt distrikt bland annat finns ett Särskilt boende. I uppdraget ingår bedömningar, intygsskrivning, behandlingar och träning av funktionsnedsättning i vardagsaktiviteter och hjälpmedelsförskrivning. I uppdraget ingår även handledning och utbildning av personal samt teamsamverkan för att vi som organisation ska arbeta mot samma mål. 

Arbetsplatsen
Tjänsten utgår från Rehabenheten. På enheten finns även hjälpmedelstekniker och rehabiliterande undersköterskor vilka arbetsterapeuterna har ett nära samarbete med. Rehabenheten sitter samlade i lokaler på Koppargården där även vår Dagverksamhet finns. Närheten gör att vi samarbetar väl, stödjer varandra och har nära till vår chef.

Kvalifikationer
Vi söker en engagerad Leg. Arbetsterapeut med viljan att arbeta med äldre. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara flexibel. Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
B-körkort är ett krav.

Övrigt meriterande
-Erfarenhet av att arbeta med nationella kvalitetsregister
-Erfarenhet av att arbeta med personer med demensdiagnos
-Erfarenhet och utbildning inom förflyttningsteknik

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 mars 2019 men vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsprocessen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag. 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. 
 
Körkort klass B - Bil.
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Ljusnarsbergs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Gruvstugutorget
71480 KOPPARBERG 
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Ange referens: Arbetsterapeut 19:6
  
Kontaktpersoner
Enhetschef Linda Ingemarsson, 0580-80450
Fackliga kontaktpersoner
Sveriges Arbetsterapeuter Gunilla Jonasson, 0580-80461

Leg. Arbetsterapeut

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb