halsojobb.se

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har drygt 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi söker dig som vill undervisa på vård och omsorgsutbildningen, i helt nya lokaler på Soft Center. Lokalerna är ändamålsenliga och modernt utrustade och erbjuder en stimulerande och intressant studiemiljö. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du ska arbeta som lärare i vård och omsorg inom Kommunal vuxenutbildning. Arbetet innebär klassrumsundervisning, undervisning i metodrum, planering och uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande mm. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetssäkring av all undervisning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig yrkeslärare inom vård och omsorg och har praktisk erfarenhet inom området.
Vi vill att du ska stå för pedagogisk mångsidighet och ha en vilja att skapa trygga lärmiljöer där elevens möjligheter att lyckas står i fokus.

B-körkort krävs


ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare i vård och omsorg inom vuxenutbildning

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-19

Ansök nu

Dela detta jobb