halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Långt kirurguppdrag med start från omgående!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2022-06-03

Ansök nu

Långt kirurguppdrag med start från omgående!

Skräddarsy ditt jobb! Hos oss på Centric Care hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb oavsett om det gäller arbete nära eller långt håll, korta som långa uppdrag. Trygga villkor och bra lön ingår! Bemanning behöver inte vara krångligt. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

OM UPPDRAGET
nu börjar sommaruppdragen att komma in och det är dags att börja planera inför det!
Centric Care har nu fått in ett längre uppdrag för dig som är sjuksköterska och som har erfarenhet inom kirurgi till en kirurgisk observationsavdelning. Uppdraget är med start från omgående eller enligt överenskommelse och som sträcker sig fram till den 28/8. 

På kirurgavdelningen vårdas patienter med nedre gastrointestinala åkommor men även akuta patienter, exempelvis patient med urologiska åkommor, skallskada, traumapatienter och med akut buksmärta/flanksmärta.
Vårdtiden är max ett dygn då de bara ska ligga här för observation, om bedömning görs av fortsatt vård flyttas de till kirurgisk vårdavdelning.
Behov finns både dag, kväll och natt så möjlighet finns att arbeta dag/kväll, enbart natt eller treskift. Tjänstgöring varannan helg.

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!
Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, tidigare erfarenhet inom kirurgi. Journalkunskap i Cosmic är ett krav. 

SÅ, HUR ÄR DET ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA?

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Långt kirurguppdrag med start från omgående!

Centric Care AB