halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Läkare till Viken

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-19

Ansök nu

Läkare till Viken

Vårdcentralen Viken söker läkarkollega

 

Vi söker dig som vill jobba på Vårdcentralen Viken tillsammans med vår duktiga allmänspecialist Sofi och våra sjuksköterskor Katarina och Giesela. 
Du är en social, driven och noggrann person och hos oss får du en stabil arbetsgivare med kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!  

 

Dina arbetsuppgifter:

Tillsammans med din kollega Sofi kommer du ta hand om patienterna i Viken. 
Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök samt med hembesök i byn.  
Hos oss jobbar vi i nära samarbete då vi är ett litet gäng, vi har högt i tak och planerar arbetet tilsammans genom dagliga ronder och nära avstämning. 

 

Din profil:
Du som söker är en glad, positiv och hjälpsam person. Du har ett intresse för människor och har alltid kundens behov i fokus. Du är utbildad läkare, gärna med primärvårdserfarenhet och du kanske till och med funderar på att fortsätta i primärvården som ST så småningom.
Du kan arbeta självständigt såväl som i team och du värdesätter goda relationer och bidrar i arbetet för en god arbetsmiljö. För att klara uppdraget på bästa sätt är det viktigt att vara drivande, noggrann och serviceinriktad samt ha förmåga att kunna prioritera och planera sitt arbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


Vi erbjuder dig: 
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med placering på Vårdcentralen Viken, en liten mysig mottagning som sätter patienterna i fokus. Du kommer få handledning varje vecka och ett ST liknande schema och vi tjänstgör enbart dagtid.
Hos oss är det viktigt att ha roligt och vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med den arbetsglädjen!
Vi växer och så småning kommer vi anställa ytterligare specialist och då även ST-läkare så funderar du redan i dessa banor är denna tjänst någotning för dig. 

 

Anställning och ansökan:

Tjänstgöringsgrad: heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef
Isabell Westman isabell.westman@primavard.se

 

Om Vårdcentralen Viken:

Vårdcentralen Viken har 5 anställda och ca 1200 listade patienter. Här arbetar ett sammansvetsat gäng med fokus på tillgänglighet efter patientens behov. Teamarbete är ledordet här och vi ser oss alla som viktiga medlemmar. 

Dela detta jobb

Läkare till Viken

Prima Vård AB