halsojobb.se

Läkare till kirurg- och ortopedklinikerna

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Läkare till kirurg- och ortopedklinikerna

Är du läkare och vill arbeta på en akutmottagning med Stockholms läns kortaste väntetider, känd för sina nöjda patienter? Välkommen till oss!
Om oss
 Norrtälje sjukhus är ett litet sjukhus men kan erbjuda all basal akutsjukvård utom förlossning. Sjukhuset bedriver akutverksamhet dygnet runt i ändamålsenliga lokaler. Här finns bland annat intensivvårdsavdelning, röntgenklinik, egen helikopterplatta och operationsavdelning. Vår akutmottagningen har nöjda patienter och länets kortaste väntetider.På sjukhuset finns också specialistmottagningar och fyra vårdavdelningar med totalt 96 vårdplatser. Norrtälje sjukhus är integrerat med primärvården, och samverkar nära med Tiohundras vårdcentraler för största möjliga patientnytta och effektivitet. Två av våra sex vårdcentraler finns på sjukhusområdet.
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
Om tjänsten
Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta på vår akutmottagning. Du kommer att arbeta självständigt, men med bra handledning och stöd från erfarna kollegor. Arbetet kommer även innebära vissa veckor med avdelningsarbete. I mån av tid och eget initiativ finns möjlighet att vara med på operation. Arbetspassen är dagtid, kvällstid och vissa veckor även nattetid.
Om dig
 Vi på kirurg- och ortopedklinikerna söker i första hand dig som är legitimerad läkare, men det finns även eventuell möjlighet till vikariat för dig som underläkare.
Anställning sker fortlöpande med olika startdatum från slutet av november 2019 fram till sommaren 2020. 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.  
 
Pendla eller flytta?
Pendla hit från Stockholm? Inga problem – de bekväma wifi-utrustade direktbussarna går tätt mellan Tekniska högskolan och Norrtälje busstation, som ligger en kort promenad från sjukhuset.
Flytta till Roslagen med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola, barnomsorg och liknande. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av Norrtäljes största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Låt oss veta om du är intresserad!

Dela detta jobb

Läkare till kirurg- och ortopedklinikerna

Tiohundra AB