halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Läkaradministratör till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Läkaradministratör till Karolinska Universitetssjukhuset

Är du en erfaren schemaläggare som vill ha ett spännande och utmanande arbete hos oss på Akuten i Huddinge? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder
Vårdadministration är tema Akut och Reparativ Medicins (ARM) egna verksamhetsområde för vårdadministratörer där stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling finns. Vårt verksamhetsområde leds av en vårdadministrativ chef och fyra vårdadministrativa enhetschefer.

Läkaradministrationen på Akuten består av sex stycken läkaradministratörer fördelat mellan Huddinge och Solna. Hos oss utgör du en viktig del i ett team som präglas av gemensamma arbetssätt, utvecklingsfokus, att dela erfarenheter och samarbeta tillsammans. 

Självklart får du som anställd ta del av våra fina förmåner!

Om tjänsten
I rollen som läkaradministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att schemalägga en del av Akutens läkare inklusive vårdavdelningar samt fungera som administrativt stöd till sektionscheferna och verksamheten i stort. Tjänsten innebär nära samarbete med sektionschefer och övriga yrkeskategorier inom verksamheten med mål att stärka och utveckla administrationen.

Annonsen avser en tillsvidareanställning med placering i Huddinge.

Vi söker 
Vi söker dig som:

  • Har god samarbetsförmåga Du gillar att arbeta i team men även självständigt och i ett högt tempo.
  • Är van att ta ett eget ansvar och är lyhörd.
  • Trivs med en flexibel arbetsmiljö där du tar egna initiativ och ser helheten.
  • Är noggrann och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Därtill värdesätter vi ditt intresse av att få vara med och utveckla framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll. 

Vi ser det som en självklarhet att du delar Karolinska Universitetssjukhuset värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Kvalifikationer 
Krav:

  • Erfarenhet av schemaläggning.

Meriterande:

  • Arbetserfarenhet inom en jourtung verksamhet.
  • Kännedom om Medinet och Heroma. 
  • God administrativ förmåga och organisatör. 
  • God vana att jobba i team.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)

Om rekryteringsprocessen
Provanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Läkaradministratör till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset