halsojobb.se

-->

Laborerande personal till Södersjukhuset, Klinisk kemi och KUL 24Sju

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Laborerande personal till Södersjukhuset, Klinisk kemi och KUL 24Sju

 

Vill du ha arbetsuppgifter som är viktigt på riktigt? Vill du bli en del av vårt fantastiska team, som arbetar tillsammans för att leverera provsvar till vården och ser till att liv räddas, patienter och får rätt behandling. Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder
Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL), Klinisk Kemi KUL24Sju, Södersjukhuset är laboratoriet i framkant. Vi erbjuder ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet. 
 
Som anställd på Klinisk Kemi KUL 24Sju erbjuder vi dig:

 • Interna föreläsningar och utbildningar
 • Friskvård
 • Lönetillägg för 24Sju-arbete 
 • Introduktionsprogram
 • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
 • Karriär- och kompetensmodell    

Om tjänsten
Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet är vi stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först.  Vår laborativa verksamhet, centralt belägen, utgör pulsådern i akutsjukvården och övriga sjukvården. Vi har den senaste högkvalitativa teknologin och befinner oss i utvecklingen mot ett multidisciplinärt laboratorium där allt fler analyser tas in i sortimentet för att möta sjukvårdens behov.
 
Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- och immunkemi, Hematologi, Koagulation, samt Mikro och provtagningscentral. Detta ger dig ett varierande och intressant arbete som man aldrig tröttnar på, eftersom du kommer att rotera på alla områden. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer, där du spelar en viktig roll. 
 
I Tjänsten ingår schematjänstgöring (dag/kväll) på såväl vardagar som helger. Utbildning sker dagtid tills dess att nödvändig behörighet har uppnåtts (cirka 3-9 månader beroende på tidigare erfarenhet). Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag!
 
Vi söker dig som

 • tillför arbetsglädje i vårt härliga team.
 • har en stark känsla för kvalitet.
 • är kommunikativ,  öppen och flexibel.
 • kan arbeta både självständigt och har lätt för att samarbeta.
 • anser att god service mot våra kunder är en självklarhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är biomedicinare eller legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskole utbildning. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift. 
Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som passar i vårt gäng
 
Karolinska Universitetslaboratoriet  - Laboratoriet i framkant
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården. 
 
Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regionalutveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Laborerande personal till Södersjukhuset, Klinisk kemi och KUL 24Sju

Karolinska Universitetssjukhuset