halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

LaboratorieMedicinskt Centrum Gotland (LMCG) är ett multidisciplinärt laboratorium med flera olika enheter; transfusionsmedicin, mikrobiologen, kemlab, fyslab, vattenlab och antikoagulationsmottagning. Välkommen att arbeta på ett ackrediterat laboratorium där den vanligaste yrkesgruppen är biomedicinska analytiker och där vi även har medarbetare med andra yrken för olika specialuppgifter.
Under det närmaste halvåret behöver vi förstärka med en medarbetare till vår provmottagning då flera av den ordinarie personalen arbetar med att implementera nytt labdatasystem.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att sortera och registrera inkommande humana prover såsom blod, urin, faces, sputum. Du kommer lämna ut provtagningsmateriel till vattenprover och ta emot och omhänderta dessa. Du förbereda prover för analys, söker i olika provtagningsregister och patientdatasystem, sköter kontakter med patienter, privata kunder och sjukvårdspersonal. Arbetet innebär att du är i mycket i rörelse under hela dagen.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker har gymnasiekompetens från teoretiskt program.
Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är god liksom god telefon- och datorvana.
Du har erfarenhet av servicearbete och är van att arbeta utifrån skrivna rutiner. Som person är du stresstålig med intresse av sjukvård och naturvetenskap.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Lisa Wasell
Sektionsledare Provtagning/Provsortering
0498-268704

Ing-Britt Robsarve
Ställföreträdande enhetschef
0498-268433

Logga

Laboratoriebiträde

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb