halsojobb.se

LABBITRÄDE TILL PATOLOGEN I ESKILSTUNA!

Företag Unilabs
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

LABBITRÄDE TILL PATOLOGEN I ESKILSTUNA!

Just nu befinner sig Unilabs Patologiavdelning i Eskilstuna i en spännande utvecklingsfas. Vi söker dig som vill jobba som labbiträde i vårt härliga gäng.

VAD

Unilabs Patologi står just nu inför flera spännande förändringar med digitalisering och nya arbetsflöden.

Att arbeta som labbiträde hos oss kommer huvudsakligen bestå av arbetsuppgifter kopplade till den histopatologiska processen, t ex registrering och hantering av prover i provinlämningen, glasscanning, assistans vid läkarutskärningen samt enklare laborativa arbetsuppgifter.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling och på att våra medarbetare skall få en bred kompetens. Detta för att behärska flera olika arbetsuppgifter och på så vis skapa starka arbetslag. Lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss.

VEM

Vi söker dig som är undersköterska, gärna med några års erfarenhet. Du är ansvarsfull, jobbar strukturerat och gillar när arbetstempot under vissa perioder är högt. Du har lätt att förstå och ta till dig nya arbetssätt. Du har stor förståelse för kundens behov och ett intresse av att hela tiden förbättra kvaliteten på det vi gör. Du kommer delvis arbeta självständigt men också vara en del av vårt team. Det innebär att stor vikt läggs vid att Du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är flexibel, kvalitetsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling.

Du ska behärska svenska i tal och skrift, för att förstå och bli förstådd vid kundkontakt.Tidigare arbete med laboratoriearbete är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid mån-fre, med start enligt överenskommelse.

VAR

Placeringen är vid Unilabs AB, region Sörmland, Mälarsjukhuset Eskilstuna. Här arbetar drygt 30 personer fördelade på BMA, labbiträden, läkare, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare och obduktionstekniker.

Histologisektionen där denna tjänst kommer vara placerad består av ca 12 personer som skattar samarbete väldigt högt. Vi hjälper varandra inom gruppen och även mellan yrkeskategorierna. Detta bygger på att alla har en insikt om den totala processen.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 900 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Kamilla Wallerström på mailadress kamilla.wallerstrom@unilabs.com eller på telefonnummer 010-27 52 142 alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

LABBITRÄDE TILL PATOLOGEN I ESKILSTUNA!

Unilabs