halsojobb.se

Kvinna på Södermalm söker personliga assistenter.

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Kvinna på Södermalm söker personliga assistenter.

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Jag är en rullstolsbunden kvinna vars främsta intressen och intressen är samhällsfrågor, kost och hälsa, samt radiomusik. Är även intresserad av bl.a zenbuddism och mindfulness, samt ayurveda och på senare tid lagar och äter jag en hel del ifd-kost.   

Mina personliga assistenter gör det jag ber om på det sätt jag säger att jag behöver för att fungera. Viss löpande arbetsledning sker även skriftligt under passen. De personliga assistenterna bidrar även med sitt lugn, sin trygghet och stabilitet. Jag är nu för tiden extra känslig för virus och infektioner, så mina personliga assistenter jobbar helt friska hos mig. En vanlig förkylning förkortar vägen för mig till att bli resistent mot vanliga mediciner och den är alltså nära nog livsfarlig. Vidare behöver mina personliga assistenter tåla att jag lättare blir trött, slut och less. Det gör mig tyvärr lättare arg och rent av förbannad lite fortare än någon med lång stubin. Du behöver alltså vara trygg i dig själv, ansvarstagande och framförallt lyhörd för mina behov av personlig assistans i mitt liv, såväl grundläggande som övriga behov. Samt hjälpa mig/dina kollegor genom att beakta det ovan och lära dig att vidta lämpliga åtgärder. Jag har förresten grundläggande kunskaper i bland annat anatomi, sjukdomslära och retorik.

Jag vill understryka att jag kan ha svårt att få fram hur betydelsefulla mina personliga assistenter är för mig. Är förresten kattvakt ibland, så du kan varken vara allergisk mot eller rädd för en katt. Du ska vara icke rökare och man får inte ha på sig parfymer i arbetet. Jag accepterar både kvinnor och män som personliga assistenter till mig. Det viktiga för mig är magkänslan och personkemin oss emellan.

LÖN

Timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning.

Kollektivavtal KFO

TILLTRÄDE
From 1 oktober

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Förenade Care AB
Uppdragsansvarig 
Anders Wåhrberg
andersw@forenadecare.com

Dela detta jobb

Kvinna på Södermalm söker personliga assistenter.

Förenade Care AB