halsojobb.se

Kvällspersonal till Humaniora hemtjänst, vikariat och timmisar

Företag Solna stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Kvällspersonal till Humaniora hemtjänst, vikariat och timmisar

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Om arbetsplatsen

Humaniora hemtjänst är den kommunala hemtjänstutföraren i Solna. Vi har verksamhet mellan kl.07-22 uppdelat på dag respektive kvällspatrull. Kvällspersonalen arbetar mellan kl.16.30-22.00. Man arbetar efter ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg. Vi har totalt sex grupper och har lokaler på Lövgatan 45 i Råsunda, Björnstigen 137 i Bergshamra, Förvaltarvägen 21 och Bredkilsbacken 1. För att kvalitetssäkra verksamheten så använder vi en smartphone för registrering av besöken och för att låsa upp dörrar. 

Vad innebär arbetet?

Vi utför biståndsbedömda insatser hos våra kunder i deras hem. Det innefattar olika omvårdnadsinsatser, såsom hygien, hjälp med mat osv. Skriftlig dokumentation och rapportering ingår. 

Vi söker dig som:

Vill arbeta i våra kvällspatruller. Vi har flera vikariat, både studievikariat och graviditetsvikariat. Vi har även behov av timmisar.  Du känner ett stort engagemang i ditt arbete, är van att arbeta självständigt och arbetar med kundens välbefinnande i centrum. 

Skall-krav

  • Är undersköterska eller har annan pågående studier inom vård och omsorg (t.ex. sjuksköterska eller läkare)
  • Har dokumenterad erfarenhet av arbete inom äldreomsorg
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Kan hantera smartphone som arbetsverktyg

Meriterande-krav

  • B-körkort
  • Om du kan cykla
  • Demensutbildning

Som person har du ett gott omdöme, lätt för att samarbeta med andra och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och har en förmåga att lyssna och är mottaglig för motparten.

Mer information och ansökan

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 30/9 2019. Observera att vi i denna annons endast söker kvällspersonal. 

I denna rekryteringsprocess ingår följande moment: telefonintervju, referenstagning, intervju + arbetsprov på plats. Vänligen ange dina referenser i samband med ansökan. 

Vi vill också att du vid intervjutillfället lämnar ett utdrag ur belastningsregistret. Observera att kuvertet ska vara oöppnat när du lämnar det. Här kan du hämta blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Solna stads rekryterare, via rekrytering@solna.se

Vid frågor som handlar om Humaniora hemtjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Biträdande verksamhetschef Eva Dahlby, eva.dahlby@solna.se

Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Kvällspersonal till Humaniora hemtjänst, vikariat och timmisar

Solna stad