halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalitetsutvecklare/ Verksamhetsutvecklare med inriktning mot hälso-och sjukvård

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Kvalitetsutvecklare/ Verksamhetsutvecklare med inriktning mot hälso-och sjukvård

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner. Vi ansvarar för ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en kvalitetsutvecklare/ verksamhetsutvecklare med hälso- och sjukvårds bakgrund till vårt huvudkontor i Norrköping


Arbetsbeskrivning:

Som kvalitetsutvecklare arbetar du systematiskt med kvalitets- och förbättringsarbete i våra verksamheter. Arbetat utgår från både SoL och HSL.

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare som kan ta ett tydligt kvalitetsansansvar gällande företagets systematiska patientsäkerhetsarbete, där det bland annat ingår att leda och genomföra interna utredningar och händelseanalyser.

Du kommer att arbeta övergripande och långsiktigt med kvalitetsfrågor samt operativt med ansvarsuppgifter inom våra kvalitetssystem. Rollen innebär att du driver och utvecklar företagets kvalitetsarbete. Du fungerar som ett stöd till våra verksamhetschefer och lokala ledningsgrupper i verksamheterna.

I dina arbetsuppgifter kommer det även ingår att hålla utbildningar, vara involverad i olika företagsövergripande projekt så väl som verksamhetsnära projekt och hantering av olika digitala system. Som kvalitetsutvecklare arbetar du strategiskt med företagets övergripande utvecklingsarbete och långsiktiga planering. På uppdrag av ledningen tar du initiativ till olika former av utvecklingsarbete och utarbetar kort- och långsiktiga prognoser baserade på omvärldsbevakning. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med verksamhetschef och regionchef.

Din placering kommer att vara i Norrköping, men arbetet innebär även en del resor och i förekommande fall övernattningar inom Sverige. Körkort B krävs.

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap och stora möjligheter för dig att påverka uppdraget. 

Egenskaper:

Du är en nyfiken, kreativ person som tycker om att arbeta strukturerat. Du har lätt för såväl att samarbete som självständigt arbete och att arbeta övergripande. Du är utåtriktad, lyhörd och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en person som drivs av att ge bra service och säkerställa god kvalitet i äldreomsorgen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska. Du har flera års erfarenhet av verksamhetsnära arbete med kvalitetsutveckling, gärna inom äldreomsorg. Du har goda kunskaper inom regelverk och lagar som styr äldreomsorg och hälso- och sjukvård.

Du är van att självständigt stödja och leda förändrings- och förbättringsarbete och att arbeta med verksamhetsutveckling tillsammans med chefer och ledning.. 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning kontakta: Kvalitetsutvecklare, Åsa Lundgren asa.lundgren@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Kvalitetsutvecklare/ Verksamhetsutvecklare med inriktning mot hälso-och sjukvård

A&O Ansvar och Omsorg