halsojobb.se

Om tjänsten
Denna tjänst är bred och unik på enheten då du samarbetar med personal från Karolinska Institutet och ger administrativt stöd åt professorn samt lektorn på enheten. Du stöttar forskningspersonal med personalfrågor, följer regelverk och har en del arbetsuppgifter med stort ekonomiskt ansvar.

Som Kursadministratör för enheten organiserar du även, tillsammans med lektorn, en Transplantationskirurgikurs för läkarstudenter. Tjänsten innefattar även att ta mötesanteckningar med fokus på forskning/utbildning på enheten.

Du kommer även att vara delaktig och organisera disputationer för doktorander och stödja dem under deras utbildning. När möjlighet finns ska du även stötta med journalskrivning i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, remisshantering, med mera.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med arbetsuppgifter som både kursadministratör Karolinska Institutet/verksamhetsstöd och medicinsk sekreterare.

Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa enheten fungerar. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga professioner inom vår enhet.

Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym. 

Välkommen till att utvecklas med oss!  
 
Vi söker 
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt, är van att ta ett eget ansvar över ditt arbete och uppskattar hantera många uppgifter samtidigt.  Även att du är en problemlösare och nyfiken på att förstå och lära dig nya saker.

Vi ser att du har en mycket god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga. Du är noggrann, organiserar och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Du kommer arbeta i en flexibel verksamhet där du tar egna initiativ och ser helheten. Du tycker att det är spännande att få vara med att utveckla - och påverka framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll.

Du delar Karolinska Universitetssjukhuset värderingar: Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetsyn.  
 
Kvalifikationer 
Krav: Medicinsk sekreterarutbildning med erfarenhet av yrket. Vana att arbeta med olika system inom Karolinska Institutet.  God administrativ förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket och medicinsk terminologi.

Meriterande: Utbildning eller erfarenhet av DRG är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Kursadministratör/Verksamhetsstöd med erfarenhet som medicinsk sekreterare till Medicinsk enhet Transplantation

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb