halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kurator till Psykiatriska mottagningen, Härnösand

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Kurator till Psykiatriska mottagningen, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Vi söker nu en kurator till Psykiatriska mottagningen i Härnösand. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2022-07-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som kurator hos oss på öppenvårdsmottagningen kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
- Bedömningar
- Viss utredningsarbete
- Samtalsbehandling
- Psykosocialt behandlingsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Har du grundläggande psykoterapiutbildning steg 1, erfarenhet inom psykiatrin och/eller erfarenhet av gruppbehandling ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du har god svenska i såväl tal som skrift. Behärskar du även det engelska språket är det meriterande. B-körkort erfordras.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har ett gott bemötande till vårdtagare. Du ska kunna samarbeta och vara en del av teamet och främja en god arbetsmiljö. Flexibilitet är nödvändigt i rollen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-22

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Digas

Enhetschef

Telefon: 0611-844 45

E-post: eva.digas@rvn.se

 

Helén Jonsson

SSR Akademikerförbundet

Telefon: +4662019258

E-post: helen.jonsson@rvn.se

Dela detta jobb

Kurator till Psykiatriska mottagningen, Härnösand

Region Västernorrland