halsojobb.se

-->

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal

Vi erbjuder

Vill du arbeta med onkologiska patineter? Som kontaktsjuksköterska hos oss får du verkligen följa patientens resa genom vården och det skapas en viktig relation. Här arbetar cancerkirurgin och den onkologiska vården tillsammans för att samla kompetensen kring patienten, ge en bättre kontinuitet, kortare väntetider samt en säkrare vård för patienten.

Nu söker vi en ny kollega! Verksamheten är en dynamisk arbetsplats där du ges möjlighet att vara med att utveckla såväl verksamhet som nya rutiner samt driva förbättringsarbeten. Det finns kompetensprogram för kontaktsjuksköterskor där bland annat högskolepoängskurser anordnas av RCC.

Om tjänsten
Som kontaktsjuksköterska följer du patienten genom den onkologiska vårdenf från diagnos till behandlingsavslut.
I uppdraget ingår att vara särskilt tillgänglig, att informera om kommande steg i vård och behandlingen, att ge stöd vid normala krisreaktioner och att förmedla kontakter med andra yrkesgrupper. Du ingår i ett team med andra kontaktsjuksköterskor, operationsplanerare, läkare, undersköterskor och SVFkoordinatorer med mera. Som kontaktsjuksköterska deltar du regelbundet tillsammans med teamet i multidisciplinära konferenser och avstämningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att arbeta dagtid, måndagfredag.

Vi söker

Dig som är intresserade av onkologisk vård och vill utvecklas inom området. Du skall ha förmåga att arbeta självständigt i din roll som kontaktsjuksköterska. Du skall även ha en stark känsla för teamarbete och en god samarbetsförmåga. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Vi välkomnar sökande med både längre och kortare erfarenhet.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande: Erfarenhet från onkologisk vård eller om du har en

specialistutbildning.

I samband med rekryteringsprocessen är du välkommen att hospitera för att se hur vi

arbetar.

Vi ser fram emot din ansökan! I denna rekrytering kommer urval och intervjuer att ske fortlöpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)

  • Yrkeslegitimation
  • Bevis om specialistkompetens

Tema Cancer

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även

verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt

benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära

samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal

Karolinska Universitetssjukhuset