halsojobb.se

Vill du arbeta som kontaktsjuksköterska inom gynekologisk cancer? Då är du varmt välkommen att söka till vår mottagning i Solna!

Vi erbjuder
Ett spännande och varierat arbete med möjligheter till kompetensutveckling och kontinuerlig verksamhetsutveckling. Du har goda möjligheter att vara med och påverka dina arbetsuppgifter och styra över din arbetsdag. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och använder TeleQ för telefonrådgivning.

Tjänsten är endast dagtid och utan helgtjänstgöring. Vi erbjuder även friskvård.

Om tjänsten
Mottagningen består av en onkologisk och en kirurgisk del inom gynekologisk cancer. Vi söker nu en kontaktsjuksköterska på heltid till vår mottagning för den kirurgiska delen.

Vi behöver utöka vår mottagning med en till kontaktsjuksköterska då vi har fått ett uppdrag att bedriva nationell högspecialiserad vård inom sjukdomsområdet trofoblastsjukdomar. Vi står inför en mycket spännande utveckling när det gäller trofoblastsjukdomar där vi får vara med och bygga upp strukturen för hur vi ska bedriva vården i framtiden.

Som kontaktsjuksköterska till kirurgin ansvarar du för att informera och skriva in patienter inför operation och följa upp patienten efter operation. Du kommer även att delta vid läkarnas diagnossamtal/inskrivningssamtal med patienter. Vara ett stöd till patienter och närstående vid en krisreaktion. Du har även telefonrådgivning där du bl.a. ringer till patienter från att remiss inkommit till mottagningen.

Vi söker
Dig som är intresserad av cancervård samt vill utvecklas inom området. Du ska kunna arbeta självständigt och ha en stark känsla för teamarbete. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska ha en god samarbetsförmåga med ett positivt och trevligt bemötande mot kollegor och patienter. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av cancervård.

Meriterande:

  • Specialistutbildning inom onkologi och/eller kontaktsjuksköterskeutbildning

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Hälsningar Ulrika, omvårdnadschef, & medarbetarna på mottagningen för gynekologisk cancer.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för gynekologisk cancer, Solna

Ansök nu

Dela detta jobb