halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kontaktsjuksköterska till mottagning för kolorektal kir och gastrintestinal cancer, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-30

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till mottagning för kolorektal kir och gastrintestinal cancer, Solna

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med möjligheter till kompetensutveckling och möjligheter att vara med och utveckla omvårdnaden. Du har goda möjligheter att vara med och påverka dina arbetsuppgifter och styra över din arbetsdag.

Du kommer arbeta i team med läkare, kontaktsjuksköterskor och undersköterskor med målet att ge den bästa möjliga vård för våra patienter.

I samband med rekryteringsprocessen är du välkommen att hospitera för att se hur vi arbetar.

Om tjänsten

Vi söker nu en kontaktsjuksköterska för fast anställning till vår kirurgiska del av mottagningen. På Mottagningen bedrivs högspecialiserad kirurgisk och onkologisk vård med fokus på: avancerad Kolorektal cancer.

Som kontaktsjuksköterska säkerställer du patientens delaktighet och inflytande i sin vård.
I ditt uppdrag ingår det att informera om kommande steg i vården och behandling, delta vid läkarnas mottagningsbesök med patienter, vara ett stöd för patienter och anhöriga i krisreaktioner, telefonrådgivning enskilda uppföljningssamtal och förmedla kontakter med andra yrkeskategorier.

Som Kontaktsjuksköterska deltar du även regelbundet tillsammans med teamet i multidisiplinära konferenser och avstämningar.

Arbetet är förlagt till dagtid, vardagar, utan helgtjänstgöring.

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av kolorektal kirurgi gastrointestinal cancer och vill vara med och utveckla vården. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team, göra egna bedömningar och känner ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är flexibel och kan prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad Sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård och eller cancervård.

Meriterande:

  • Erfarenhet inom kirurgisk omvårdnad och/eller kontaktsjuksköterskeutbildning.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Solna

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska till mottagning för kolorektal kir och gastrintestinal cancer, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset