halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kontaktsjuksköterska till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Vill du vara med och utveckla Sveriges största enhet för utredning och behandling av lungcancer, Lungonkologiskt centrum.

Vi arbetar för att ge våra patienter ett säkert och evidensbaserat omhändertagande och behöver bli fler personer för att tillgodose framtidens lungcancervård.

På vår mottagning i Solna utreder och behandlar vi patienter med lungcancer. Vi fokuserar kontinuerligt på förbättring och vidareutveckling, ett arbete som vi vill att du ska vara delaktig i. Vi strävar hela tiden efter att ge den bästa vården till våra patienter, där vi har som vision att sätta patienten och dess anhöriga först samt arbetar med omhändertagandet av hela familjen. Vi stimulerar till att skapa en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och är måna om vår fina teamkänsla. Nu vill vi utveckla vår verksamhet och söker därför dig som vill vara en del av vårat team.

Om tjänsten
Som kontaktsjuksköterska är du en nyckelperson för patienten. Du har du en central roll där du möter patienter som genomgår både kurativa och palliativa medicinska behandlingar.  Du ansvarar du för patientens vård och planering under hela behandlingstiden och uppföljning efter behandling. Du har en egen sjuksköterskemottagning där du informerar patienten om kommande behandlingar, ger råd om symtom och biverkningar gör uppföljningar samt rehabiliteringsplaner. Du har även telefonrådgivning samt administrativa uppgifter. Vidare arbetar du självständigt men tillsammans i ett team med andra kontaktsjuksköterskor, läkare och övriga hälsoprofessioner. 

Vi söker
Vi söker dig som sätter patienten i centrum och är empatisk och lyhörd för patientens och närståendes behov. I rollen som kontaktsjuksköterska är du patientens fasta vårdkontakt och spindeln i nätet mellan patient och olika vårdaktörer. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och göra egna bedömningar. Ett bra teamarbete ser vi som en förutsättning för ett bra arbetsklimat och att du blir en naturlig del av det teamet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet inom vården.

Meriterande:

  • Erfarenhet av onkologisk vård samt specialistutbildning i onkologi eller palliativ vård.

Om rekryteringsprocessen
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset