halsojobb.se

-->

Kontaktsjuksköterska inom gynekologisk cancer till mottagning i Solna

Ort
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska inom gynekologisk cancer till mottagning i Solna

Vill du arbeta som kontaktsjuksköterska inom gynekologisk cancer då är du varmt välkommen att söka till vår mottagning i Solna.

Vi erbjuder
Ett spännande och varierat arbete med möjligheter till kompetensutveckling och kontinuerlig verksamhetsutveckling. Du har goda möjligheter att vara med och påverka dina arbetsuppgifter och styra över din arbetsdag. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och använder TeleQ för telefonrådgivning. Vi erbjuder även friskvård.

Tjänsten är ett vikariat under ett års tid och du kommer att arbeta dagtid, måndag-fredag. 

Om tjänsten
Mottagningen består av en onkologisk och en kirurgisk del inom gynekologisk cancer. Vi söker nu en kontaktsjuksköterska för ett vikariat under 1 års tid till vår mottagning för den kirurgiska delen.

Som kontaktsjuksköterska till kirurgin ansvarar du för att informera och skriva in patienter inför operation och följa upp patienten efter operation. Du kommer även att delta vid läkarnas diagnossamtal/inskrivningssamtal med patienter. Vara ett stöd till patienter och närstående vid en krisreaktion. Du har även telefonrådgivning där du bland annat ringer till patienter från att remiss inkommit till mottagningen.

Vi har även fått ett uppdrag att bedriva nationell högspecialiserad vård inom sjukdomsområdet trofoblastsjukdomar. Detta innebär att vi står inför en mycket spännande utveckling när det gäller trofoblastsjukdomar där vi får vara med och bygga upp strukturen för hur vi ska bedriva vården i framtiden.

Vi söker
Dig som är intresserad av cancervård samt vill utvecklas inom området. Du ska kunna arbeta självständigt och ha en stark känsla för teamarbete. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska ha en god samarbetsförmåga med ett positivt och trevligt bemötande mot kollegor och patienter. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av cancervård.

Meriterande: Erfarenhet från kirurgisk cancervård eller om du har en specialistutbildning inom onkologi och/eller kontaktsjuksköterskeutbildning. 

Hälsningar Ulrika, omvårdnadschef, & medarbetarna på mottagningen för gynekologisk cancer.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 
- Bevis om docentur 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.


Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska inom gynekologisk cancer till mottagning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset