halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Kontaktperson ledsagare avlösare

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-28

Ansök nu

Kontaktperson ledsagare avlösare

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Vill du göra något gott för någon annan person?

Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt uppdrag som kontaktperson, ledsagare eller avlösare!

Att vara kontaktperson för en person med funktionsnedsättning innebär att bryta social isolering som kan vara en följd av funktionsnedsättningen. Som kontaktperson träffar du den enskilde 2-4 gånger per månad. Utifrån kundens behov bestämmer ni gemensamt vad ni vill göra under tiden ni är tillsammans.

Att vara ledsagare innebär ett socialt stöd och ger möjligheter för din kund att delta i olika aktiviteter och i samhällslivet. Uppdragens omfattning ser olika ut och kan variera från några timmar per vecka och uppåt.

Avlösarens uppgift är att avlasta föräldrar eller närstående till ett barn med funktionsnedsättning. Det innebär att du i familjens hem avlastar föräldrarna i det dagliga omvårdnadsarbetet och ger dom möjlighet att ägna sig åt varandra, sina övriga barn eller någon fritidsaktivitet. Du arbetar i den enskildes hem och närmiljö.

Uppdragstagare är ingen anställningsform utan ett kommunalt uppdrag som erhåller kompensation i form av en arvodes- samt en omkostnadsersättning.

Kvalifikationer

Vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet, och för oss är det viktigt att du värdesätter att skapa och bibehålla goda relationer. Du har lätt för att samarbeta med olika personer i olika sammanhang och funktioner. Du ska kunna ta initiativ till olika aktiviteter och samtidigt vara lyhörd och flexibel för behov och önskemål. Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknade arbete/uppdrag, men det är inget krav.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Om du blir erbjuden uppdraget ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Lön

Omfattning/Varaktighet

Timavlönad,

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 10

Kontaktpersoner

Lillemor Nord , Handläggare för uppdragstagare
Telefon 0435-288 45
E-post lillemor.nord@klippan.se
 

Fackliga kontaktpersoner

Ansökan

Ange referens: C86294-2022-2
Sista ansökningsdag: 2022-07-28

Arbetsgivare

Klippans kommun
Socialförvaltningen - Socialförvaltningen Verksamhetsområde IFO/FS

 

 

Dela detta jobb

Logo
Kontaktperson ledsagare avlösare

Klippans kommun