halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Konsultchef till Centric Care

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Konsultchef till Centric Care

Är du en person som trivs med att arbeta i en omväxlande roll med mycket eget ansvar? Gillar du sälj, relationsskapande och ett högt arbetstempo? Är du en vinnarskalle som motiveras av mål och att nå resultat? Då kan tjänsten som konsultchef hos oss på Centric Care vara något för dig!
Vi söker nu en engagerad konsultchef som drivs av att göra affärer och skapa mervärde för både kunder och anställda inom hälso- och sjukvården.

Arbetsuppgifter 
Som säljande konsultchef  på Centric Care ansvarar du för ett eget område där du både rekryterar, säljer och bemannar hos våra kunder. Det är du som utvecklar våra konsult- och kundsamarbeten och hittar nya affärsmöjligheter där våra framtida kandidater får arbete. Du arbetar övergripande med såväl nykundsbearbetning som merförsäljning och konsultvård. Du ansvarar för hela rekryterings- och bemanningsprocessen dvs search, annonsering, intervjuer, presentationer och uppföljning och du har personalansvar för konsulterna. Arbetet genomförs självständigt i samarbete med dina kollegor och uppföljning av Svergiechef utefter förväntade resultat och mål.  

Din profil  

  • Du har högskole- eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi, HR, försäljning, hälso- och sjukvård eller liknande
  • Du har god datavana och har arbetat i olika system
  • Du har god förmåga att kommunicera i svenska och engelska, tal och skrift
  • Du har B-körkort
  • Det är meriterade om du har erfarenhet från bemanningsbranschen och/eller erfarenhet inom hälso- och sjukvård

Du har ett starkt driv, är engagerad, säljande och serviceinriktad. Dina kunder kommer vara kommuner, regioner, statliga och privata vårdgivare som förväntar sig att få rätt kompetens levererad, du är därför noggrann trots ett högt arbetstempo. Du har förmågan att prioritera dagligen och är strukturerad och lösningsorienterad. Att kommunicera, skapa och vårda relationer är något du behärskar och tycker är roligts. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du vågar ta egna beslut och driva dina egna processer självständigt. Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder dig  
Hos Centric Care blir du en del av ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Oslo. Centric Care ingår i Centric-koncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. I Norden bemannar och rekryterar Centric även inom IT. 

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega och har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för våra medarbetare.
Du kommer bli en del av ett engagerat och drivande team konsultchefer som sitter dels Sundbyberg, dels i Malmö. Din arbetsplats kommer vara i våra fina lokaler i centrala Sundbyberg med närhet till trevliga restauranger och kaféer och bra kommunikationer med både pendeltåg, tvärbana och tunnelbana.
 
På Centric Care erbjuder vi inte bara att bli en del av ett fantastiskt team och företag. Vi erbjuder även våra medarbetare ett generöst friskvårdsbidrag på 4000kr och möjlighet till flexibilitet för att skapa bättre balans mellan arbete och fritid.  

Anställningsform m.m. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Ansökan 
Ansök genom att skicka in CV och personligt brev via länken nedan. Urvalet kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. 

Dela detta jobb

logga
Konsultchef till Centric Care

Centric Care AB