halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Klinisk omvårdnadsledare till geriatrisk vårdavdelning med inriktning hjärtsjukvård, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Klinisk omvårdnadsledare till geriatrisk vårdavdelning med inriktning hjärtsjukvård, Huddinge

Referens nummer

2021/3423

Är du erfaren sjuksköterska med stort intresse för äldre och hjärtsjukvård? Vill du göra skillnad för våra sköra äldre samtidigt som du bidrar till framtidens geriatriska hjärtsjukvård? Då kanske det är dig vi söker!

Vi erbjuder

 • Ett glatt och välkomnande team där vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra på jobbet

 • Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling

 • Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder kontinuerlig fortbildning i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen. Vi har en utbildningsledare som ansvarar för utbildning av personal.

 • För tjänsten relevant utbildning i geriatrik och hjärtsjukvård

 • Möjlighet att vara med och utveckla avdelningens nystartade projekt gällande geriatrisk hjärtsjukvård

 • Bred erfarenhet inom omvårdnad, gällande just kombinationen geriatrik och kardiologi

Om tjänsten
Vi är just nu i startgroparna att starta upp ett nytt samarbete där geriatriken och kardiologen delar vårdgolv för att ge våra geriatriska patienter med behov av hjärtsjukvård en vård med hög kvalitet. Detta, för Stockholm, unika samarbete gör att vi numera är en geriatrisk avdelning med inriktning hjärtsjukvård och hjärtövervakning.

Som klinisk omvårdnadsledare är du med och driver omvårdnadsarbetet. Du agerar mentor i nära relation med sjuksköterskor. Du kommer att vara coachande i alla typer av vårdmoment och handleda direkt bedside. Då detta är en helt ny tjänst kommer du ha stor möjlighet att vara med och påverka hur rollen ska utformas. Du kommer att ha inflytande över vad som behöver genomföras och utvecklas på enheten.

Arbetstiderna är mestadels vardagar och dagtid men helgarbete kan förekomma.

Vi söker dig som:

 • tar ansvar för det egna arbetet. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

 • har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar.

 • förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser. Du arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

 • trivs bra med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 • ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Kvalifikationer
Krav:

Meriterande:

 • Erfarenhet från högspecialiserad vård inom hjärtsjukvård och/eller geriatrik

 • Specialistutbildning inom hjärtsjukvård, medicinsk vård, vård av äldre eller akutsjukvård eller annan relevant specialistutbildning

 • Pedagogisk utbildning eller handledarutbildning

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor:
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Namn

Vårdförbundet, Deysi Tomas Rodriguez

Telefon
deysi.tomas-rodriguez@regionstockholm.se

Namn

Vårdförbundet, Midea Noori

Telefon
midea.noori@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Klinisk omvårdnadsledare till geriatrisk vårdavdelning med inriktning hjärtsjukvård, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset