halsojobb.se

Klinikchef-Till Women and Children Hospital-Förenade Arabemiraten

Ort
Utgår

2021-03-04

Ansök nu

Klinikchef-Till Women and Children Hospital-Förenade Arabemiraten

Beskrivning av oss

GHP Specialty Care AB är en svensk vårdkoncern som bedriver både öppen- och slutenvård i Sverige, Danmark, Kuwait och Förenade Arabemiraten.

GHP International söker nu erfaren Klinikchef (Assistant Director of Nursing, ADON) till Women and Children Hospital. Du kommer vara anställd direkt av sjukhuset; Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA). Ajman är ett av emiraten i Förenade Arabemiraten och ligger bredvid Dubai.

Idag arbetar ca 1300 personer varav ca 50 svenskar, under svensk ledningsgrupp,
på fyra sjukhus som tillsammans utgör SKMCA.

SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 60 000 akutpatienter årligen. Sammanlagt har sjukhuset ca 170 000 besök per år i den 300 bäddar stora anläggningen.

Läs mer om oss här

Tjänsten

ADON-Assistant Director of Nursing är motsvarande klinikchef på sjuksköterskesidan. ADON rapporterar till Chief Nursing Officer. Som ADON har du även ett nära samarbete med Unit Manager och Teamledare på respektive avdelning/enhet.


Kvalifikationer

Vem är du?

  • Vi söker dig som är Legitimerad Sjuksköterska med Kandidatexamen (Bachelor Degree of Science in Nursing) samt vidareutbildning på Masternivå.

  • Svensk Specialistlegitimation som barnsjuksköterska eller barnmorska är ett krav.

  • Minst 8 års klinisk erfarenhet som sjuksköterska är ett krav.

  • Min. 2 år i en ADON position eller min. 4 år i en Senior Charge Nurse- eller Unit Manager position (motsvarande Sektionsledare resp Vårdenhetschef).

  • Det är även ett krav att du under de senaste två åren arbetat på sjukhus, inom slutenvården med för tjänsten relevant inriktning.

  • Vi ser att du är en person med vilja och nyfikenhet att verka i en annorlunda miljö och arbeta i och leda multikulturella team. Du är positiv och flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter.

  • Vi ser även att du har väl utvecklade ledaregenskaper och är lyhörd inför såväl dina medarbetare som verksamhetens behov. Vi värdesätter egenskaper som god kommunikationsförmåga, att du är handlingskraftig med en positiv inställning till såväl ditt arbete som dina kollegor och patienter. Du är i din yrkesroll ett föredöme i verksamheten.

Anställningsvillkor

  • Lokalanställd, Tillsvidare i 2 års perioder, på Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (under svensk ledningsgrupp).

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Enligt sjukhusets befattningstrappa baserat på utbildning och erfarenhet.

För frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Manager

annie.sjolund@ghp.se

I din ansökan önskar vi ett personligt brev samt CV. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjlig.

 

Dela detta jobb

Klinikchef-Till Women and Children Hospital-Förenade Arabemiraten

GHP Specialty Care AB