halsojobb.se

Kille i Tyresö söker en personlig assistent

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Kille i Tyresö söker en personlig assistent

Jag som söker en assistent är en 26-årig kille med huvudet på skaft, gillar intellektuella utmaningar och IT-världen. Musklerna är dock ovilliga och jag behöver hjälp med mycket i min vardag, som vid måltider, påklädning etc. Jag använder elrullstol och behöver lyft- och förflyttningshjälp.

Jag söker nu en extra assistent som kan arbeta på timmar dag, kväll och natt. Periodvis kan det bli mer, periodvis mindre. För den som vill kan tjänsten bli heltid under sommaren och ca 60% till hösten. Tjänsten kan också fortsätta över tid med timanställning och jobb när det passar.
 

Vem är du?

Du som söker ska

  • vara lyhörd och kommunikativ
  • ha god social förmåga
  • vara fysiskt stark och praktiskt lagd

Du är rökfri, passar tider och går att lita på. Du har goda referenser och någon arbetslivserfarenhet.Då vi har hund (liten, busig krambjörn) i familjen bör du inte vara hundallergiker. Vi tror att jobbet kan passa dig som pluggar och behöver jobb under tiden, eller dig som vill arbeta som personlig assistent och kan börja med deltid.

 

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda ska du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård.

 

Ansökan för dig som vill jobba hos mig i Tyresö

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se. Märk din ansökan med HSA-150
Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Dela detta jobb

Kille i Tyresö söker en personlig assistent

Förenade Care AB