halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Karolinska Universitetssjukhuset söker HR-partner

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Karolinska Universitetssjukhuset söker HR-partner

Vill du bli en del av ett fantastiskt HR-team som strävar efter att erbjuda bästa möjliga HR-stöd och bli en del av vår samhällsviktiga verksamhet?

Vi erbjuder dig
Som HR-partner på Karolinska Universitetssjukhuset utför du ett arbete i en verkligt viktig organisation som ständigt arbetar med förändrings- och förbättringsarbete då vår vision är att vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en attraktiv arbetsgivare! För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner. På Karolinska stödjer HR både chefer och medarbetare i löpande personalfrågor och i långsiktig förändringsledning.

Nu behöver HR teamet inom funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska en ny kollega. Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden. MDK:s kunder finns i hela landet inom alla kategorier av vårdgivare, bland privata och offentliga företag och institutioner.

Om tjänsten
Som HR-partner på Karolinska Universitetssjukhuset kommer du att arbeta både på en strategisk och operativ nivå utifrån organisationens behov med alla förekommande arbetsuppgifter inom HR området.

I rollen ingår det att driva och utveckla HR-agendan i verksamhetens ledningsgrupper, där du arbetar proaktivt, coachande och konsultativt och stöttar cheferna inom bland annat förändringsarbete, ledarskaps- och teamutveckling.

Du samarbetar tätt och driver utvecklingsprojekt med övriga HR-partners inom din HR-partnergrupp och du deltar också i utvecklingsinitiativ inom Karolinskas övergripande HR-funktion.

Vi söker dig
Vi söker dig som är orädd inför nya situationer och har ett agilt arbetssätt med flexibel problemlösning och skicklig kommunikation. Du ger hög professionell service och din förmåga att kunna driva, förändra och utvecklas gör att, vi tror att just du med rätt inställning, kommer att kunna vara med att bidra till ett Karolinska i framkant. Du har erfarenhet av verksamhetsnära HR i en större förändringsintensiv verksamhet, gärna inom både privat och offentlig verksamhet.

Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, så för att trivas är det viktigt att du tycker om att samarbeta, är serviceinriktad och gärna delar med dig av din kunskap. Vi söker dig som är positiv och ser förbättringsmöjligheter som bidrar till nya perspektiv för att utveckla våra HR-processer.

Kvalifikationer
Krav:

  • Akademisk examen inom HR eller annan lämplig utbildning eller bakgrund
  • Min. 3-5 års arbetslivserfarenhet av verksamhetsnära roll som HR-partner, HR Business partner eller likande
  • Erfarenhet från arbete i större komplexa organisationer
  • Mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift
  • Strukturerad, drivande och proaktiv
  • God analytisk förmåga
  • Lätt att samarbeta och bygga relationer

Meriterande:

  • Erfarenhet från ledningsgruppsarbete
  • Du har erfarenhet av verksamhetsnära HR i en större förändringsintensiv verksamhet, gärna inom både privat och offentlig sektor.

I den här rekryteringen fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan två arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Human Resources- HR
För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!

Vår vision är vara ett professionellt stöd som gör det möjligt för Karolinska att uppnå sin vision att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Vårt arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vision

Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.seNamn

SACO

Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Karolinska Universitetssjukhuset söker HR-partner

Karolinska Universitetssjukhuset