halsojobb.se

Trygghetsjouren

Vill du arbeta med att svara på inkomna trygghetslarm från våra larmkunder som är knutna till Trygghetsjouren samt telefonsamtal från personer som är beviljade hemvårdsinsatser? Sök tjänsten som jourhandläggare till Trygghetsjouren redan idag!

Trygghetsjouren arbetar dygnet runt alla dagar i veckan med att ta emot samtal och trygghetslarm från alla våra larmkunder inom Uppsala Kommun. Trygghetsjouren söker nu en ny proffsig medarbetare. Arbetstiderna för denna tjänst är nätter och kvällar med tjänstgöring varannan helg. Du deltar även i Arbetsplatsträffar en gång /månad dagtid.
Att du kan arbeta samtliga olika arbetspass är en förutsättning för att du ska klara av denna tjänst.

Ditt uppdrag
Som jourhandläggare på Trygghetsjouren svarar du på inkomna trygghetslarm från våra larmkunder som är knutna till Trygghetsjouren samt telefonsamtal från personer som är beviljade hemvårdsinsatser. Du arbetar via telefon samt med vårt larmhanteringssystem och kontaktar de vårdgivare som personen är knuten till. Du vidareförmedlar trygghetslarm och samtal till berörd personal.
Administrativa arbetsuppgifter kring larmhantering ingår även i tjänsten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en avslutad 3-årig gymnasieutbildning. Har du utbildning inom vård och omsorg är även det meriterande för tjänsten. Du har flerårig arbetslivserfarenhet, erfarenhet av att arbeta i olika datasystem samt av arbete inom administration. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhet med tjänstgöring dygnet runt. Vi ser även att du har god datavana.

Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt att du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vi ser även att du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Irene Sundman, verksamhetschef, 018-727 12 16
Pernilla Oldberg, administratör, 018-727 65 38

Fackliga företrädare:
Vision, 018-727 24 33
Akademikerförbundet SSR, 018-727 24 24
Ledarna, 018-727 86 47

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Jourhandläggare till Trygghetsjouren

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb