halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jobba inom äldreomsorgen i sommar!

Ansök nu

Jobba inom äldreomsorgen i sommar!

Vill du arbeta tillsammans med oss i vår och i sommar? Nu söker vi duktiga undersköterskor till Muskötvägen i Åkersberga inför ledigheter, semestrar och vid sjukdom!

Nu börjar vi vår semesterplanering för 2022!

Tiden går fort och våra duktiga undersköterskor ska ha en välförtjänt semester i sommar och delvis under våren och därför startar nu vår planering. Du som är en glad, öppen, trevlig och flexibel undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet av arbete i särskilt boende har nu möjlighet att söka timanställning hos oss. Vi planerar att ha semester under juni, juli och augusti och vi vill att du ska kunna arbeta under den perioden. Vi söker även dig som kan arbeta med kort varsel vid sjukdom redan nu.

Muskötvägen 25 består av 60 platser för personer med demensdiagnoser eller med somatiska och därmed fysiska besvär eller sjukdomar. Vi arbetar på tre våningsplan med möjlighet till 20 personer boende på varje våningsplan. Vi har ett eget produktionskök där vår kock lagar all mat som serveras och vi har i vårt koncept för boenden ett team av medarbetare som arbetar med aktiviteter, dels i grupp och dels enskilt. Konceptet kallas Leva Livet och vi är noga med att alla, utifrån sina egna önskemål och förutsättningar kan delta. En massa spännande och trevliga saker händer varje dag!

Personalteamet består av verksamhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet team, kock, köksbiträde samt vaktmästare och lokalvårdare.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Kvalifikationer
Nu söker vi dig är som är undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet av äldreomsorg. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov samt är noggrann och ansvarstagande.

Vi ställer stort krav vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Varje dag är ett besök i den boendes hem där vi med stor respekt säkerställer att den individuella hjälpen är just den rätta för dagen. Den boendes trygghet och känsla av samhörighet är viktig i varje moment!

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska även ha datorvana.

Tillträde
Enligt ök.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktpersoner
Lisa Geidnert, biträdande verksamhetschef
E-post: lisag@forenadecare.com

Annelie Cederlöf, samordnare
E-post: anneliec.osteraker@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Ansökningar behandlas löpande.

Dela detta jobb

Jobba inom äldreomsorgen i sommar!

Förenade Care AB