halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Järva Vårdcentral söker legitimerad sjuksköterska /distriktssköterska

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Järva Vårdcentral söker legitimerad sjuksköterska /distriktssköterska

Är du legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med stort kundfokus, driven, flexibel, prestigelös och intresserad av att arbeta på en mycket trevlig och stabil vårdcentral med kompetent och ambitiös personal? 
 
Vi söker en legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska till Järva Vårdcentral. 
 
Dina arbetsuppgifter:
På mottagningen kommer du att arbeta med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom mottagningsarbete, telefonrådgivning, vaccinationer mm. Vi arbetar både med fysisk vård och digitala besök.
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning. Du har medicinsk erfarenhet och vi ser gärna att du har vana av arbete på mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. Vi ser gärna att du är utbildad diabetessjukssköterska. 
Kunskap i systemet Take Care är meriterande.
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en god samarbetsförmåga.

 

Om Järva Vårdcentral
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, undersköterskor och administrativ personal. Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. Hos oss gäller samma avgifter vid besök som hos Landstingsdrivna vårdcentraler och har du frikort gäller det även hos oss.

Dela detta jobb

Järva Vårdcentral söker legitimerad sjuksköterska /distriktssköterska

Prima Vård AB