halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Järva Vårdcentral söker legitimerad Distriktssköterska/sjuksköterska

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2022-06-27

Ansök nu

Järva Vårdcentral söker legitimerad Distriktssköterska/sjuksköterska

Järva Vårdcentral utökar med ytterligare en Distriktssköterska /sjuksköterska 

 Inledning: 

Järva Vårdcentral avser satsa på uppdraget inom hemsjukvård och utökar därför bemanningen med ytterligare en distriktssköterska alternativt sjuksköterska.  

Hos oss har du nu möjlighet till en varierad tjänst där du arbetar med både hemsjukvård och mottagningsarbete. Vi vill att du är med och påverkar arbetets innehåll och upplägg - för oss är det viktigt att du trivs i ditt arbete!  

Dina arbetsuppgifter: 

Inom hemsjukvården ansvarar du för mottagningens inskrivna hemsjukvårdspatienter tillsammans med en erfaren distriktssköterskekollega och patientansvarig läkare. Detta medför att du som distriktssköterska/sjuksköterska utför de mer kvalificerade hembesöken och organisationen kring patienten, vilket många anser är positivt för att tillvarata kompetens på bästa möjliga sätt. Detta upplägg innebär således att du har en arbetsledande funktion, med omvårdnadsansvar för dina inskrivna patienter, där du organiserar och stöttar undersköterskorna i hemsjukvården.  

Arbetet inne på mottagningen omfattar till exempel egna patientbesök, triage, telefonrådgivning samt arbete med digifysisk vård där du ger rådgivning digitalt.  

Din profil: 
Vi söker dig som är legitimerad distriktsjuksköterska alternativt sjuksköterska med stort intresse för primärvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård och hemsjukvård. 

För att passa i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och kan ta egna initiativ gällande både ditt omvårdnadsansvar för patienter och för verksamheten. Du behöver vara duktig på att prioritera, organisera och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.  

Körkort är ett krav då du använder bil i hemsjukvården.   

Vi erbjuder dig:  

En stabil arbetsplats med höga ambitioner. Våra värdeord; empatisk, engagerad och kompetent beskriver kulturen vi vill ha i vår härliga arbetsgrupp. Vi är måna varandra, verksamheten och våra patienter. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar.  

Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. Du har goda utvecklingsmöjligheter. Eftersom vi är en del av Prima Vård har du utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen. 

Anställning och ansökan: 

Tjänstgöringsgrad: 100% Tillträde enligt överenskommelse 

  Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu! 

Om Järva Vårdcentral
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, undersköterskor och administrativ personal. Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. Hos oss gäller samma avgifter vid besök som hos Landstingsdrivna vårdcentraler och har du frikort gäller det även hos oss.
 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lilian Issa, 

e-post: Lilian.issa@jarvavardcentral.se 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Järva Vårdcentral söker legitimerad Distriktssköterska/sjuksköterska

Prima Vård AB