halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Järva Vårdcentral söker dig som är specialist i allmänmedicin

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Järva Vårdcentral söker dig som är specialist i allmänmedicin

Trevliga Järva Vårdcentral är en stabil mottagning med mycket engagerad personalgrupp.
Är du positiv, drivande och brinner för ditt yrke så är det här arbetsplatsen för dig.
 
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök. Det kan även ingå handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare. Vi utför hembesök i vårt geografiska område enligt avtal.
 
Din profil
Du är specialist i allmänmedicin. Du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbeta. I Tjänsten ingår Medcinsk Ansvarig ledningsläkare (MAL), med övrenskommelse av tilläggersättning. 

Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad: heltid 100%. Tillträde enligt överenskommelse
 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu! 
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lilian Issa , e-post: Lilian.issa@jarvavardcentral.se
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 

Vi erbjuder dig
En varm och stabil personalgrupp med högt i tak. Du kommer att samarbeta med samtliga proffessioner på mottagningen såsom Psykolog, Läkare, Distriktsköterkor, Sjuksköterskor och Undersköterskor. Möjlighet finns att arbeta med Mamamia och BVC.
Vi dokumenterar i Take Care.
 
Om Järva Vårdcentral
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, undersköterskor och administrativ personal. Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. Hos oss gäller samma avgifter vid besök som hos Landstingsdrivna vårdcentraler och har du frikort gäller det även hos oss.

Dela detta jobb

Järva Vårdcentral söker dig som är specialist i allmänmedicin

Prima Vård AB